Salomon

Salomon S/Max Carbon Skate Shift In Längdpaket

Kontrollera pris

Köp nu

Salomon S/Max Carbon Skate Shift-In är en skida som är utvecklad för att ta dina ansträngningar till nästa nivå och hjälpa dig att klara av alla slags tävlingsutmaningar oavsett snöförhållanden. En...


Jämför produkt Salomon S/Max Carbon Skate Shift In Längdpaket online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Salomon S/Max Carbon Skate Shift In Längdpaket i kategorin Skateskidpaket här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Skateskidpaket
Artikelnummer: 72011
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Utrustning

Utrustning från Rode

Se alla produkter
Ryggsäckar

Ryggsäckar från Madshus

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Atomic

Atomic (Atomic Austria GmbH) i Altenmarkt im Pongau i Österrike är en tillverkare av skidutrustning (både alpint och längd). Atomic ägs av finländska Amer Sports.Atomic grundades av Alois Rohrmoser 1955 under namnet Skifabrik Rohrmoser. Bolaget växte kraftigt under 1960-talet då en industriell tillverkning av skidor startade i Wagrain. 1967 tillverkades 17 000 par skidor och 1969 var antalet uppe i 72 000. 1971 utökades produktionen när en andra fabrik byggdes i Altenmarkt. 1981 startades produktion i Chepelare i Bulgarien. Atomic var därmed det första västlandet att öppna en fabrik i ett östblocksland. I början av 1990-talet hamnade bolaget i ekonomiska svårigheter och gick i konkurs. 1994 köptes företaget av Amer Sports som även äger Salomon. Idag tillverkar bolaget cirka 600 000 par skidor per år.

Speed

Speed kan avse:

Roddmaskin

Roddmaskin är en apparat eller maskin som simulerar arbetsmönstret hos rodd. Det är vanligt att roddare tränar på roddmaskin då klimatet inte tillåter. Roddmaskinrodd är också en idrottsgren för sig.