Sidan innehåller annonslänkar
Salomon

Salomon Lightning WP Jkt W

Kontrollera pris

Köp nu

Salomon A Lightning WP Jkt W är en snygg och skyddande jacka för damer som klarar av både tuffa väderförhållanden och tuff behandling. Denna jacka har ventilation på ryggen och under armarna och är...


Jämför produkt Salomon Lightning WP Jkt W online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Salomon Lightning WP Jkt W i kategorin Skaljacka här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Skaljacka
Artikelnummer: LC1155300
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Fritidsskor

Fritidsskor från Merrell

Se alla produkter
Byxor  Tights

Byxor Tights från ICANIWILL

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Man

En man är en fullvuxen människa med biologiskt hankön till skillnad från dels ett barn, en pojke, dels en vuxen hona, som kallas kvinna. Termen "man" används dels avseende manliga biologiska könskaraktäristika, dels för de olika kulturella roller och förväntningar som hör ihop med manskönet, och ofta i båda betydelserna samtidigt.

Byxor

Byxor är även skymmande textilier på en scen, se byxor (scen), och en flygplansdetalj, se byxor (flyg). Ett par byxor är ett ytterplagg som täcker benen. Byxor delas huvudsakligen in i långbyxor och kortbyxor (shorts).

Tights

Tights är elastiska benkläder, som ibland har en fotdel. Tights avsedda som idrottsplagg kallas vanligen träningstights. Tights används som idrottsplagg av både män och kvinnor medan det vanligen är kvinnor som använder tights som modeplagg. Inom dammode används idag beteckningen leggings. Finns en fotdel är de istället en typ av grövre strumpbyxor. Inom dammode syftar i brittisk engelska tights på strumpbyxor i allmänhet. I amerikansk engelska syftar termen på grövre eller täckande strumpbyxor (pantyhose är där benämningen på strumpbyxor).