Sidan innehåller annonslänkar
Salomon

Salomon Bonatti Race WP Jkt M

Kontrollera pris

Köp nu

Salomon Bonatti Race WP Jkt M är en lätt vattentät jacka för herrar som lämpar sig för långlopp. Detta 2.5 lagers skalplagg är framtagen med en AdvancedSkin Dry-teknik som skyddar dig mot regn, snö...


Jämför produkt Salomon Bonatti Race WP Jkt M online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Salomon Bonatti Race WP Jkt M i kategorin Skaljacka här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Skaljacka
Artikelnummer: LC1372700
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Skidjacka

Skidjacka från Gore Wear

Se alla produkter
Bat til platformtennis og paddletennis

Bat til platformtennis og paddletennis från Starvie

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Pro

Pro eller PRO kan vara en förkortning för: Pro – en aminosyra, se Prolin PRO – en svensk, partipolitiskt obunden intresseorganisation för pensionärer, se Pensionärernas riksorganisation Pro – särskiljer dem som utövar något yrkesmässigt från dem som utövar samma sak som hobby, se Professionalism Golfpro – en licensierad golfinstruktör Pro- – ett prefix

Kosttillskott

Kosttillskott är livsmedel med syfte att komplettera den vanliga maten och kan innehålla exempelvis vitaminer, mineraler, fetter, proteiner och kolhydrater. Kosttillskott bör endast användas vid bristande intag av särskilda näringsämnen. Kosttillskott är vanligt bland idrottare och tyngdlyftare då behovet av vissa mineraler och protein ökar. Det bör endast innehålla ämnen som finns i kost för att kunna tituleras kosttillskott. När det gäller kosttillskott i form av multivitamintabletter är det inte fastställt huruvida de har någon verkan eller effekt på en välnärd individ som i övrigt äter en balanserad och varierad kost. Vissa studier antyder att de har en svag positivt effekt, andra studier visar att de inte har någon effekt över huvud taget, medan andra studier visar på en skadlig effekt.[källa behövs]På senare tid[när?] har begreppet i folkmun breddats till att även inbegripa mer eller mindre avancerade preparat framställda på syntetiskt väg. Huruvida dessa är kosttillskott eller inte är en tolkningsfråga.

Og

För grundämnet med atomnummer 118, se Oganesson (Og)Og, mytologisk kung av Bashan. Han skall ha levat på Mose tid och i Femte Mosebok omnämns hans gravkista i den kanaaneiska staden Rabba i presens men ger den mått som hade Og varit övermänskligt stor. Bashan låg öster om Genesarets sjö och delades enligt biblisk tradition mellan de israelitiska stammarna Manasse, Ruben och Gad. Ingen samtida källa utanför Bibeln nämner Og.