Sea to Summit

Sea To Summit Selfinflate Mat Camp Plus Medium

Kontrollera pris

Köp nu

Summit Selfinflate Mat Camp Plus Medium är ett slitstarkt, bekvämt och självuppblåsande allround liggunderlag. Delta Core-V-tekniken tar bort upp till 20% av vikten och bulken av polyuretanskummet ...


Jämför produkt Sea To Summit Selfinflate Mat Camp Plus Medium online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Sea To Summit Selfinflate Mat Camp Plus Medium i kategorin Liggunderlag här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Liggunderlag
Artikelnummer: AMSICAPLR
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Putter Och Approach

Putter Och Approach från Prodigy

Se alla produkter
Kläder

Kläder från Better Bodies

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

25

25 (XXV) var ett normalår som började en måndag i den julianska kalendern.

Custom

Custom är ett begrepp för en bil eller motorcykel som har blivit modifierad till sitt utseende. Blysläde benämns de custombyggen av amerikanska bilar från företrädesvis årsmodeller runt 1950. Dock finns även exempel på europeiska bilar som byggts om till Blysläde-utseende, exempelvis Saab 96 som till formen påminner lite om en Mercury 1949-1951. Namnet kommer från det amerikanska uttrycket "Leadsled". Grunden till namnet är att efter den massiva ombyggnaden av bilen, oftast innebärande sänkning av taket så fönstren blev mer eller mindre stora springor, så skulle alla skarvar tennspacklas för att förhindra rost i dessa och även utjämna höjdskillnader innan lackering. Det blev rätt mycket tennspackel och även vanligt spackel, så bilarna blev tunga. Det var dock en önskad effekt till en viss gräns, för en blysläde skall även vara låg. Vanlig amerikansk bil var/är Mercury årsmodell 1949 till 1951.

Badkläder

Badkläder är de plagg som används vid bad och simmande i hav, sjö eller simbassäng. Ofta används samma typ av kläder även vid solbad eller för andra aktiviteter på badplatser och stränder vid varmt väder.