Sidan innehåller annonslänkar

Zoot Ultra Compressrx Short Unisex

Jämför produkt Zoot Ultra Compressrx Short Unisex online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Zoot Ultra Compressrx Short Unisex i kategorin Shorts här hos oss.

Produktinformation

Zoot Ultra Compressrx Short Unisex - Kompressionsshorts. Zoot Ultra Compressrx Short i Unisexutförande är ett par kompressionshorts med kompression för fram och baksida lår i Unisexdesign, med graderad CRX compression för ökad blodflöde och ökad muskeluthållighet.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Shorts från andra varumärken

Upp till 84% rabatt
Zoot Ultra 2 Crx Shorts Men

Shorts från Zoot

Missa inga bra priser på Shorts från Zoot.
Upp till 60% rabatt
Court Rib Shiny Skirt - White

Shorts från Casall

Missa inga bra priser på Shorts från Casall.
Upp till 58% rabatt
2117 of Sweden Kortbyxa Murjek Dam

Shorts från 2117 of Sweden

Se produkter inom Shorts från 2117 of Sweden.
Upp till 58% rabatt
Salomon Elevate Aero Short W

Shorts från Salomon

Se vad Salomon har inom Shorts.
Upp till 56% rabatt
Odlo Tights Short Suspenders Men

Shorts från Odlo

Här har vi samlat Shorts från Odlo.
Upp till 55% rabatt
La Sportiva Zen Short W

Shorts från La Sportiva

Se vad La Sportiva har inom Shorts.

Se gärna också

Houdini M's Moonwalk Shorts

Houdini M's Moonwalk Shorts är ett par multifunktionella värmeshorts för herr som ger extra värme precis där det behövs. Moonwalk Shorts är tillverkade i Polartec® Power Air™ Light och fodrade med PrimaLoft® Gold Active+. Det perfekta lager-på-lager-plagget. Vad är speciellt med dem? Houdini har tillverkat funktionella värmeplagg sedan företaget grundades 1993. Vi vet vilken skillnad "punktisolerande" plagg kan göra och Moonwalk Shorts är ett perfekt exempel. Ett par fodrade shorts är kanske inte det första du tänker på när du packar för ett vinteräventyr, men när du väl har dem kommer du inte förstå hur du klarat dig utan dem. Moonwalk Shorts för herr är en uppgraderad version av våra populära Moonwalk Shorties, nu med helt cirkulära material och en bättre passform för att bära över tights eller långkalsonger. Hur fungerar de? Moonwalk Shorts för herr är tillverkade i Polartec® Power Air™ Light vilket är ett slitstarkt, stretchigt och värmande fleecetyg. Den speciella konstruktionen med små luftbubblor hindrar mikrofibrer från att lossna från plagget och reducerar släppen med 80 % jämfört mot konventionell fleece. Plagget har värmande paneler som är fodrade med PrimaLoft® Gold Active+, ett lätt och varmt syntetiskt foder tillverkat av 55 % återvunna fibrer. Kombinationen ger ett lätt, stretchigt och väldigt komfortabelt plagg som värmer gott på kalla dagar. När ska jag använda dem? Moonwalk Shorts herr är det perfekta lager-på-lager-plagget tillsammans med ett par underställstights under skidbyxorna när temperaturerna faller. Du kan också bära dem över ett par löpartights för vinterlöpning. Vi rekommenderar Moonwalk Shorts till alla som behöver lite extra värme (ganska mycket värme faktiskt) under vilket vinteräventyr som helst. Det här plagget är återvinningsbart och vi ber dig vänligen att lämna tillbaka det till Houdini när det är helt utslitet. På så sätt kan vi ta vara på råvarorna och se till att inget går till spillo. Återvinningsboxar finns i alla Houdinibutiker och hos många återförsäljare. Detaljer Fodrade med PrimaLoft® Gold Active+ 40g Tillverkade Polartec® Power Air™ Light Släpper 80% mindre mikrofibrer jämfört mot vanlig fleece Stretchpaneler för rörelsefrihet Tillverkad av främst återvunna material Helt återvinningsbara Vikt large herr: 228 g

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Billig-sport.se 2023