Sidan innehåller annonslänkar

Zoot Ultra 2 Crx Shorts Men

Jämför produkt Zoot Ultra 2 Crx Shorts Men online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Zoot Ultra 2 Crx Shorts Men i kategorin Shorts här hos oss.

Produktinformation

Zoot Ultra 2 CRX Shorts Herr - Kompressionsshorts. Dessa kompressionsshorts ger ökad blodcirkulation och prestationsförmåga för dig som tränar eller tävlar hårt.

Vibrationer i musklerna reduceras med biowrap konstruktionen och ger en ökad prestationsförmåga i fram och baksida lår. shortsen är behandlade med antibakteriellt skydd för att förhindra dålig lukt.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Shorts från andra varumärken

Upp till 84% rabatt
Zoot Ultra 2 Crx Shorts Men

Shorts från Zoot

Missa inga bra priser på Shorts från Zoot.
Upp till 60% rabatt
Court Rib Shiny Skirt - White

Shorts från Casall

Missa inga bra priser på Shorts från Casall.
Upp till 58% rabatt
2117 of Sweden Kortbyxa Murjek Dam

Shorts från 2117 of Sweden

Se produkter inom Shorts från 2117 of Sweden.
Upp till 58% rabatt
Salomon Elevate Aero Short W

Shorts från Salomon

Se vad Salomon har inom Shorts.
Upp till 56% rabatt
Odlo Tights Short Suspenders Men

Shorts från Odlo

Här har vi samlat Shorts från Odlo.
Upp till 55% rabatt
La Sportiva Zen Short W

Shorts från La Sportiva

Se vad La Sportiva har inom Shorts.

Se gärna också

Houdini M's Pace Light Shorts Sunset Orange -25%

Vad gör dem speciella? Pace-serien är en klädkollektion som är utformad för aktiviteter med hög puls. Det som verkligen skiljer plaggen åt är hur det känns att bära dem. Hur tygerna känns, passformen, hur plaggen rör sig och hur de låter. Pace Light Shorts herr är utformade för ökad komfort in action eftersom vi tror att när du känner dig bättre kommer du också att göra bättre ifrån dig. Hur fungerar de? Pace Light Shorts herr är tillverkade av C9-stretch, ett ultralätt, stretchigt och tyst tyg som passar perfekt för varma sommardagar. Tyget väger bara 67 g/m² och det känns nästan som om du inte har något på dig. Den dolda resåren och dragkedjan i midjan i kombination med sidosprunden ger en perfekt passform. Två sidofickor med blixtlås förvarar dina viktigaste saker. När ska jag använda dem? Pace Light Shorts herr är utformade för aktiviteter med hög puls som löpning, träning eller mountainbikecykling i varma förhållanden. Vandring i snabb takt är ytterligare ett fantastiskt sätt att använda dem. I stort sett när som helst när du vill hålla dig sval och inte vara nertyngd. När dina Pace Light Shorts är helt utslitna kan du lämna tillbaka dem till Houdini för återvinning. På så sätt går inget av råmaterialen till spillo och blir istället till nya, användbara produkter. Egenskaper: Normal passform Smidig, tyst och andningsbar PFAS-fri vattenavstötande behandling Tyget är tillverkat av 50 % återvunnen polyester, 50 % polyester Helt återvinningsbart tyg Tyget är producerat i Japan Plagget är tillverkat i Litauen Vikt herr large: 110 g

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Billig-sport.se 2023