Sidan innehåller annonslänkar
Scott

Scott Shorts M's Trail Flow Pro W/Pad

Kontrollera pris

Köp nu

Scott Shorts M"s Trail Flow Pro W/Pad är slitstarka och vattenavvisande shorts för herrar. Dessa shorts är framtagna i ett 4-vägs stretchtyg och med DRYOzone DWR som ger skydd mot naturens element ...


Beställ Scott Shorts M's Trail Flow Pro W/Pad på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Scott Shorts M's Trail Flow Pro W/Pad inom kategorin Shorts.

Läs mer...
Kategori: Shorts
Artikelnummer: 275293
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Herr

Herr från Gorilla Wear Men

Se alla produkter
Dunjacka

Dunjacka från Jack Wolfskin

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Atomic

Atomic (Atomic Austria GmbH) i Altenmarkt im Pongau i Österrike är en tillverkare av skidutrustning (både alpint och längd). Atomic ägs av finländska Amer Sports.Atomic grundades av Alois Rohrmoser 1955 under namnet Skifabrik Rohrmoser. Bolaget växte kraftigt under 1960-talet då en industriell tillverkning av skidor startade i Wagrain. 1967 tillverkades 17 000 par skidor och 1969 var antalet uppe i 72 000. 1971 utökades produktionen när en andra fabrik byggdes i Altenmarkt. 1981 startades produktion i Chepelare i Bulgarien. Atomic var därmed det första västlandet att öppna en fabrik i ett östblocksland. I början av 1990-talet hamnade bolaget i ekonomiska svårigheter och gick i konkurs. 1994 köptes företaget av Amer Sports som även äger Salomon. Idag tillverkar bolaget cirka 600 000 par skidor per år.

Nordic

Nordic är en svensk folkmusikgrupp, bildad 2004. Gruppens sound brukar karakteriseras som experimentell folkmusik, där traditionell svensk folkmusik blandas med jazz, bluegrass, latin och reggae.

Dunjacka

Dunjacka är en jacka fodrad med dun, ofta från gås eller and. Dunjackans yttertyg kan vara gjort av textil eller nylon. Yttertyget är ofta impregnerat för att bättre motstå väta. Dunets goda värmeisolering gör att dunjackor är populära i kallt klimat. I extremt kallt klimat (exempelvis vid polarexpeditioner och bergsbestigning) är det i det närmaste nödvändigt att klä sig i dunjacka och ofta då kombinerat med dunbyxor alternativt en hel dunoverall.