Sidan innehåller annonslänkar
2XU

2Xu Ghst 2.5"shortbrief Line Men

Kontrollera pris

Köp nu

Beställ 2Xu Ghst 2.5"shortbrief Line Men på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 2Xu Ghst 2.5"shortbrief Line Men inom kategorin Shorts.

Produktinformation

2Xu Ghst 2.5"shortbrief Line Men är mycket komfortabla löparshorts i herrmodell med flexibilitet för ökad rörelsefrihet så att du kan fokusera  på löpningen. Dessa shorts är konstruerade av en lätt... .

Från kunskapsbanken

Inlines

Inlines är en typ av rullskridskor där samtliga hjul är monterade på rad, det vill säga i linje med varandra (eng. "in line"). Inlines blev en stor trend på 1990-talet. Ett av märkena heter/hette Rollerblade, varför inlines ibland kommit att kallas "rollerblades". Se varumärkesord. Ett antal rullskridskoklubbar har bildats i Sverige, sorterande under Svenska Skridskoförbundet. Vid Europeiska rullskridskoförbundets (CERS) årsmöte i Martinsicuro, Italien 2006 deltog 22 nationer. I Varberg och Karlstad finns för närvarande (juni 2009) landets två enda tävlingsbanor med internationella mått: en 200 meter lång ovalbana doserad enligt gällande regler.