Sidan innehåller annonslänkar
Abilica

Abilica SandBag PRO

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Träna hela kroppen med denna enkla sandsäck. Påsen är gjord i stark nylon med smarta lyfthandtag och remmar för åtdragning. Finns även en robust dragkedja så att du kan fylla på med valfri mängd sand. Perfekt när man inte vill ha samma vikt till alla övningar.

 

Fakta och egenskaper

  • 1 yttre säck i stark nylon
  • Dragkedja
  • Lyfthandtag
  • Remmar för åtdragning
  • 6 små påsar
  • 1 stor påse
  • Fyll med önskad mängd sand
  • 50 kg maxkapacitet
  • Levereras utan fyllning

 


Beställ Abilica SandBag PRO på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Abilica SandBag PRO inom kategorin Sandsäck.

Kategori: Sandsäck
Artikelnummer: 552110

Se även andra produkter från Sandsäck

Snabbfilter

Från kunskapsbanken

Pro

Pro eller PRO kan vara en förkortning för: Pro – en aminosyra, se Prolin PRO – en svensk, partipolitiskt obunden intresseorganisation för pensionärer, se Pensionärernas riksorganisation Pro – särskiljer dem som utövar något yrkesmässigt från dem som utövar samma sak som hobby, se Professionalism Golfpro – en licensierad golfinstruktör Pro- – ett prefix

Sandsäck

Sandsäck är en säck med sand i, oftast åsyftas den typ av sandsäckar som används till fördämningar och stridsvärn i väpnade konflikter. Ordet kan även ha en bredare betydelse, till exempel för de sandfyllda takupphängda säckar som används för att träna boxning på. Det militära bruket av sandsäckar är för fortifikationer i fält eller som en temporär åtgärd för att skydda civila byggnader. Sand är fördelaktigt för detta ändamål då det är mycket billigt att sätta upp och ofta kan tillverkas på plats. Den friktion som skapas av jord eller sandkorn och många små luftutrymmen gör att sandsäckar är ett effektivt skydd mot explosioner och fientlig eld. Dimensionerna och vikten på sandsäckar som används för att fortifiera är ofta noggrann så att säckarna kan placeras likt tegelstenar och inte är för tunga att bära omkring. Vanliga sandsäckars livstid är inte lång, och skyddsstrukturer som planeras att hållas under en längre tid kan målas med cement.

Fitness

Fitness kan syfta på: Fitness (biologi) – grad av genetisk anpassning till en biologisk miljö och är ett inom evolutionsbiologin fundamentalt begrepp Fitness (träning) – en tävlingsform med bodybuilding och gymnastik Atletisk fitness – en sport, ursprungligen från Sverige Fitness First Stadium – tidigare namn på hemmaarenan för AFC Bournemouth Fysisk fitness – tillståndet att vara ”fit”: anpassad, lämplig, duglig (i slangspråk även attraktiv och sexig) och en strävan efter dels styrka, balans, kompetens, dels attraktiv kropp och/eller hälsosam fysik.