Sidan innehåller annonslänkar
inSPORTline

Ryggsträckare Verge

2999 kr 2499 kr-17%
Kontrollera pris

Köp nu

Man kan också låsa upp låsningar på detta sätt. Lederna sträcks ut i motsatt riktning mot hur de annars belastas. Det ger lederna en unik möjlighet till att slappna av, samt dra till sig ledvätska och näring till brosket. Ledbrosk fungerar ungefär som en svamp och kräver avlastning och belastning för att få optimala förhållanden. Ställning gör att muskulaturen runt lederna kan slappna av helt, och ge en mycket behaglig känsla efteråt.

 

Ryggsträckaren Verge förebygger och minskar ryggplågor, slitna knän och höfter samt ger dig bra välmående efter en tung arbetsdag eller en träningsökning. Ryggsträckare har tidigare i stort använts av professionella behandlare, men erbjuds nu också till hemmabruk.

 

Ryggsträckaren består av en ramdel och en liggbräda.Den är justerbar i längd för individuell anpassning. På detta sätt justerar du din exakta balanspunkt och kontrollerar därmed rörelsen. Lätt att komma av och på. Handtag och ankelstöd i mjuk och behaglig skumgummi. Justerbart ankelstöd. Kan enkelt slås samman efter användning.

  • Ställbar längd, steglöst
  • Max användarvikt 120 kg
  • Vikt 25 kg
  • Längd på användare 140-195 cm
  • Ryggskivans längd 100 cm
  • Ryggskivans bredd 37 cm i nedre delen, 31 cm övre delen
Modellen har en liten justering mot bilden, det är ingen justering till delen under foten, det har uppskattats att det inte behövs. 

 


Jämför produkt Ryggsträckare Verge online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Ryggsträckare Verge i kategorin Ryggsträckare här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Ryggsträckare
Artikelnummer: 8804071
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Foamrollers

Foamrollers från Casall

Se alla produkter
Bollar

Bollar från inSPORTline

Se alla produkter