Sidan innehåller annonslänkar
Sea to Summit

Sea to Summit Flow 35L DryPack

Kontrollera pris

Köp nu

Sea to Summit Flow 35L DryPack är en vattentät, robust dagsryggsäck för allround-bruk. Flow 35L DryPack är designad för vattensport men den slimmade designen funkar naturligtvis lika bra för klättr...


Jämför produkt Sea to Summit Flow 35L DryPack online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Sea to Summit Flow 35L DryPack i kategorin Ryggsäckar här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Ryggsäckar
Artikelnummer: AWDP35
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Utrustning

Utrustning från Zandstra

Se alla produkter
Tights

Tights från Kari Traa

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Adidas

Adidas AG (skrivet adidas sedan 1949) är ett tyskt multinationellt företag som tillverkar kläder och skor för en rad olika sporter och vardagligt bruk. Företaget grundades som skotillverkare i Herzogenaurach i Tyskland 1948.

30

30 (XXX) var ett normalår som började en söndag i den julianska kalendern.

Tights

Tights är elastiska benkläder, som ibland har en fotdel. Tights avsedda som idrottsplagg kallas vanligen träningstights. Tights används som idrottsplagg av både män och kvinnor medan det vanligen är kvinnor som använder tights som modeplagg. Inom dammode används idag beteckningen leggings. Finns en fotdel är de istället en typ av grövre strumpbyxor. Inom dammode syftar i brittisk engelska tights på strumpbyxor i allmänhet. I amerikansk engelska syftar termen på grövre eller täckande strumpbyxor (pantyhose är där benämningen på strumpbyxor).

Kari

Kari är ett kvinnonamn i Norge och USA, som hos Kari Storækre och Kari Byron. Det är även ett gammelsvenskt namn. Kari är ett mansnamn i Finland, som hos Kari Lahtinen. Kari är även ett efternamn. Den 31 december 2008 fanns det i Sverige 51 personer med efternamnet Kari. Det fanns 915 kvinnor och 2 681 män med förnamnet Kari, varav 606 kvinnor och 2 060 män hade det som tilltalsnamn .