Sidan innehåller annonslänkar

Osprey Zealot 45

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Osprey Zealot 45 är en perfekt klätterryggsäck för dagslånga utmaningar på dina favoritklippor, kring boulderblock och i smala sprickor – till alla repskötares stora nöje. Den tillverkas i extremt hållbara och bluesign®-certifierade material som klarar många års användning och har en repmatta, ett huvudfack med två öppningar, en stuvbar repflik och rejäla bärhandtag som gör den lätt att flytta mellan olika leder.

Med de yttre fästöglorna har du nära till viktig utrustning, som säkringshandskar, firningsdon, GPSer och spårenheter, samtidigt som kompressionsremmarna håller packningen stadigt på plats. Dessutom gör den stödjande upphängningen att ryggsäcken är skön att bära även under riktigt ambitiösa anmarscher, vilket hindrar packningen från att bli dagens krux.

Funktioner Åtkomst till huvudfacket genom toppmatning och dragskostängning Huvudfack med duffelliknande frontpanel och blixtlåsförsedd förvaringsficka i mesh Invändig, blixtlåsförsedd ficka i sidopanelen Blixtlåsförsedd ficka med nyckelhållare i sidopanelen Lock med stuvbar dragskostängning och flik med repfäste Främre panelficka med blixtlås för guidebok, kartor m.m. Hållbara, skyddande och komprimerande sidväggar i skummaterial med kompressionsremmar Bärpåsliknande handtag bredvid duffelöppningen för att du lätt och snabbt ska kunna flytta väskan till nästa led Frontpanel med övre fästöglor för säkringshandskar, GPSer/spårenheter, vattenflaskor eller andra småsaker under anmarschen eller vid klippan Det medföljer en repmatta med öglor för ändknutar, som även kan användas för att sortera utrustning, torka av fötterna när du byter skor, lämna keps och solglasögon medan du klättrar, bre smörgåsar och mycket mer.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Billig-sport.se 2024