Sidan innehåller annonslänkar

Osprey Talon Pro 30

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

För dig som är på jakt efter en teknisk ryggsäck som klarar av allt är Ospreys Talon Pro 30 det perfekta valet. Oavsett om du transporterar utrustning upp till alptopparna, klättrar med full utrustning eller ska ge dig ut på ett solo bikepacking-äventyr, är denna ryggsäck snabbare, starkare och lättare än du någonsin tidigare upplevt.

Med en ny och förbättrad justerbarhet för överkroppen och en premium-formsprutad ram kan du anpassa Talon Pro exakt efter din kropp, och tack vare konstruktionen i högpresterande NanoFly™-väv, har Talon Pro 30 en enastående tålighet och hållbarhet. Talon Pro 30 är perfekt för äventyraren som kräver mycket av sin utrustning.

Den är lätt, snabb och fullspäckad med funktioner som gör den både mångsidig och anpassningsbar för alla typer av exkursioner. Osprey Talon Pro 30 är dessutom bluesign®-certifierad, vilket garanterar att den har utformats med hänsyn till miljö- och sociala aspekter.

Med Talon Pro 30 är du redo för alla utmaningar på vägen. Specifikationer Bred öppning med dragkedja för huvudfacket PU-laminerade YKK RC utvändiga dragkedjor ger extra väderskydd Extern toppanel med dragkedja för snabbåtkomst Intern dragkedjeförsedd nätficka med nyckelhake Internt fack för vätskeblåsa med genomföring för slang Lågprofilerat LidLock-system som kan anpassas för att sätta fast olika typer av hjälmar Stor stretch-vävd ficka på framsidan Uppviktbara isyxefästen med bungee-snörning Dubbla, snabbutlösta övre sidokompressionsremmar Dubbla nedre sidokompressionsremmar Stretch-vävda sidofickor Dubbla dragkedjeförsedda höftbältesfickor Lysfäste 29 Liter .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Billig-sport.se 2024