Sidan innehåller annonslänkar

Lowe Alpine Cerro Torre 80:100

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Lowe Alpine Cerro Torre 80100 är en premium 80+20 liters vandringsryggsäck som är tuff nog att bära även de tyngsta packningarna och är perfekt för expeditioner på krävande terräng och orörd vildmark. Denna ryggsäck är tillverkad i ett tufft TriShield-tyg, en slitstark nylonbas och är fullt utrustad för att hantera vikten av ett omfattande expeditionskit.

Ryggsäcken är designad med praktiska funktioner som håller dig organiserad under vandringen. Den är utrustad med en dragkedja framtill, en nedre öppning med en delningspanel och ett utdragbart lock som ökar volymen med ytterligare 20 liter, samt fästpunkter för extra extern kapacitet som säkerställer att all din utrustning sitter på plats vart du än går.

Vill du röra dig mer fritt kan du enkelt ta av det avtagbara locket och använda det som ett mindre 10 liters dagspack. Egenskaper Kapacitet 80+20 liter Främre handtag Extern lock-ficka med dragkedja Fäst-punkter för att möjliggöra ytterligare externt utrymme 500D Nylon slitstark bas Säkra TipGripper stavfästen Hydrering-kompatibel Höftbälte med justering framåt och blixtlåsfickor Intern lock-ficka med nyckelklämma Bröstrem med visselpipa Interna och externa kompressionsremmar Regnskydd SOS-panel Sidoblixtlås under fickorna Stora sidofickor i stretch-mesh Avtagbart lock omvandlas till 15-liters ryggsäck med främre stash Integrerad dragsko för när locket är borttaget Utdragbart höftbälte med dubbla vikbara flikar och en stabiliserande, lastöverförande stång Utdragbart lock för att öka volymen med ytterligare 20 liter Dragkedja framtill och en nedre öppning med intern dividerande panel HeadLocker yxfästsystem Webbkompressionsrem för säker fästning av stavar och yxor Framsida med stash och ficka med dragkedja Dimensioner 85 x 39 x 48 cm .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Billig-sport.se 2024