Sidan innehåller annonslänkar
inSPORTline

Ab Rider - Full body trainer

Kontrollera pris

Köp nu

Beställ Ab Rider - Full body trainer på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Ab Rider - Full body trainer inom kategorin Roddmaskin.

Produktinformation

AB Rider  hjälper dig att träna hela kroppen och förbättra din kondition. Den stabila, solida ramen tål en belastning på upp till 100 kg.

Dessutom är ramen lätt och kompakt så att den lätt kan flyttas eller förvaras när den inte används. Denna maskin är perfekt för att stärka dina magmuskler, axlar och ben.

Du kan dock också träna rygg, armar och pecs. Det vadderade sätet med syntetiskt läderklädsel och mjuka EVA-skumhandtag garanterar en bekväm träning.

Det finns två typer av fotstöd - en med pedaler och en utan pedaler. De erbjuder inte bara en något annan position utan gör också maskinen lämplig för användare av olika längd. AB Rider  har också en enkel dator som visar tid, antal representanter, kalorier och reps per minut.

Det finns också skanningsfunktionen som låter dig visa dina data en efter en. Maskinen styrs med en enda knapp.

Roddmaskin

Roddmaskin är en apparat eller maskin som simulerar arbetsmönstret hos rodd. Det är vanligt att roddare tränar på roddmaskin då klimatet inte tillåter. Roddmaskinrodd är också en idrottsgren för sig.

Från kunskapsbanken

Abu

Abu kan syfta på: Abu – en rollfigur i filmen Aladdin (film) Abu – den femte månaden i den Babyloniska kalendern. Abu Garcia – en tillverkare av sportfiskeutrustning