Sidan innehåller annonslänkar
Didriksons

Didriksons Boardman Kids Mult Set

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Didriksons Boardman Kids Mult Set är ett vind- och vattentätt regnställ för barn, med synliga reflexer i 360 grader. Regnstället tillverkas av Galon® med svetsade sömmar för en 100% vattentät konst...


Jämför produkt Didriksons Boardman Kids Mult Set online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Didriksons Boardman Kids Mult Set i kategorin Regnjacka här hos oss.

Kategori: Regnjacka
Artikelnummer: 503915
Visa fler

Från kunskapsbanken

Didriksons

Didriksons är en tillverkare av regn- och funktionsplagg med huvudkontor i Borås. Didriksons grundades i Grundsund 1913 av Julius och Hanna Didrikson som Didrikson Grundén & Co Oljeklädesfabrik. 1933 började tillverkningen av plagg i vulkaniserat gummi. Företaget togs över av Lars Bäcker 1946 och 1957 flyttade produktionen till Åmål. 1970 lämnade Lars över rodret till sonen Anders Bäcker som under sin tid såg till att företaget blev globalt. Anders drev företaget fram till det såldes till Craft som i sin tur togs över av New Wave Group 1996. I samband med försäljningen flyttade bolaget till Borås. 1999 köpte Sören Andreasson tillsammans med Anders Bäcker, Karin Roos och Janne Gidebratt varumärket Didriksons från New Wave och Didriksons Regnkläder AB grundades. 2008 flyttade verksamheten till större lokaler på Viaredsområdet utanför Borås.Idag ägs Didriksons av den norska investeringsfonden Herkules IV.

Multiverktyg

Ett multiverktyg är ett litet handhållet verktyg som kombinerar flera hopfällda enskilda verktyg i ett handtag. En känd variant av den är den schweiziska armékniven, utvecklad under 1800-talet.