Sidan innehåller annonslänkar

Wild Country Astro Quickdraw Green

Beställ Wild Country Astro Quickdraw Green på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Wild Country Astro Quickdraw Green inom kategorin Quickdraws.

Produktinformation

Wild Country Astro är deras lättaste Quickdraw och väger in på endast 65 gram med 10cm Dyneema slinga. Perfekt för dig som ska gå alpina turer och vill gå Superlätt.  - Specifikationer  - Grindöppning 24mm  - Wire grind Brottstyrka längsgående axel 23kN Tvärgående axel 7kN Öppen Grind 7kN Tillgänglig i 3 olika färger med olika längd på slingan.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Quickdraws från andra varumärken

Upp till 50% rabatt
DMM Alpha Sport Qd 25 Cm

Quickdraws från DMM

Visa produkter inom Quickdraws från DMM.
Upp till 35% rabatt
Wild Country Helium Quickdraw 20Cm

Quickdraws från Wild Country

Utforska allt inom Quickdraws från Wild Country.
Upp till 23% rabatt
Black Diamond Hotwire Quickpack 12Cm

Quickdraws från Black Diamond

Visa produkter inom Quickdraws från Black Diamond.
Upp till 15% rabatt
Petzl Ange S Quickdraw 17 Cm (s+s)

Quickdraws från Petzl

Här har vi samlat Quickdraws från Petzl.
Edelrid Bulletproof Set

Quickdraws från Edelrid

Se vad Edelrid har inom Quickdraws.

Se gärna också

DMM Phantom Qd 6 Pack 12Cm -25%

Dmm Phantom Qd 6 Pack 12Cm är ett 6-pack lättviktiga quickdraws för dig som vill hålla vikten på utrustningen nere utan att offra kvalitet och prestanda, och som vill använda din utrustning till exempelvis både alpin- och tradklättring. Den låga vikten kommer bland annat från karbinernas vajergrindar, som är den lättaste grinden du kan få och som inte fryser i kalla förhållanden, och från I-Beam-konstruktionen, som minimerar karbinernas vikt utan att kompromissa med styrkan. För att en karbin med wiregate ska kunna uppnå full styrka, krävs dessutom en grindskåra. På Phantom-karbinerna är denna skåra så liten som möjligt, för att minimera risken för att karbinen ska fastna i annan utrustning. Även Dynatec-slingan med en bredd på 11 mm är designad för att vara så lätt som möjligt utan att slitstyrkan komprometteras. De två karbinerna är färgkodade för att du enkelt ska kunna identifiera de olika ändarna och använda samma ände för antingen säkring eller rep.  -   -   -  - Specifikationer Vikt (6-pack): 390 g Längd: 12 cm Grindöppning: 21 mm Certifiering: EN 12275:2013 B, EN 566:2017

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Billig-sport.se 2023