AC med värmefunktion för 50m² | Bäst i test | UltraSilence | 12000BTU | Lyfco

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Portabel AC med Wifi-stöd Portabel AC i snygg design på 3510 W (ca 12000 BTU) kyleffekt som drivs av kompressor. Kyler upp till 50 m² yta och är perfekt för att kyla en mindre lägenhet eller några rum i ett hus under varma sommardagar.

ACn är helautomatisk, vilket innebär att du bara ställer in önskad temperatur så sköter luftkonditioneringen resten. Denna portabla AC kan styras med både med den medföljande fjärrkontrollen eller via den tydliga LED-displayen med touch-skärm.

Modellen använder det miljövänliga, giftfria köldmediet R290 (propan) som inte har någon skadlig inverkan på ozonlagret (ODP), en försumbar växthuseffekt (GWP) och dess användning ökar över hela världen just pga dess höga prestanda och låga miljöpåverkan. På grund av sina effektiva energiegenskaper är R290 mycket lämpligt att använda som köldmedium för den här typen av produkt.

Aftonbladet test 2021 BÄST I TEST I Aftonbladets stora test av portabla luftkonditioneringar 2021, fick Lyfco för 50m² utmärkelsen Bäst i test med ett totalbetyg på +++++. ACn beskrevs innehålla allt man kan önska av en portabel luftkonditionering och fick toppbetyg i alla funktioner - kyla, värme och avfuktning.

Dessutom var den en av de tystaste luftkonditioneringarna i testet. Mest för pengarna just nu blev slutcitatet i Aftonbladets test 2021.

Wifi-stöd med mobilapp Denna luftkonditionering har WiFi-stöd med mobilapp. Det gör att den kan styras direkt från mobilen, oavsett vart du befinner dig.

Luftkonditioneringen ansluts till ditt lokala wifi-nätverk och är kompatibel med appen Smart Life från Tuya. Tuya är kompatibelt med många populära smarta-hem lösningar.

Utvecklad för den skandinaviska marknaden med uppvärmningsfunktion Lyfco KYR-35 är särskilt utvecklad för den skandinaviska marknaden och går att ställa in på uppvärmning med en kapacitet på 3221W (11000BTU) och ett COP på 2,44. Tack vare kompressorn kan du använda ACn som en energisparande luftvärmepump på vintern, vilket gör att du kan ha nytta av produkten under hela året.

Självförångande system Denna portabla AC har ett självförångande system som använder det uppsamlade vattnet för att kyla kondensatorslingan och ge bättre prestanda. Kondensvattnet förångas vid kondensatorn och evakueras via utloppsslangen.

Vid kontinuerlig drift ska dräneringsslangen anslutas till enheten. Med hjälp av gravitationen kan kondensvatten automatiskt rinna över till en hink eller till ett avlopp.

Extremt tystgående portabel luftkonditionering med UltraSilence-teknik Detta är en nyutvecklad AC med UltraSilence-teknik vilket gör att den är bland de tystaste luftkonditioneringarna på marknaden i denna storleksklass. Vid maxeffekt uppgår ljudnivån endast till 60 dB(A) vilket gör ACn lämplig att använda i exempelvis sovrummet.

Observera att ljudnivå anges i två olika mätningar - ljudtrycksnivå samt ljudeffektnivå. Ljudtrycksnivån (dB(A) som anges här, är den ljudnivå som örat uppfattar i ett standard-inrett rum med möbler.

Ljudeffektnivå är den nivå som anges i energidekalerna. Ljudeffektnivån mäts i ett helt kalt, ljudisolerat rum utan någon som helst ljuddämpning.

Många tänker inte på att ett par dB har mycket stor betydelse i bullernivå, då dB-skalan inte är linjär utan logaritmisk. En decibelökning på blott 3 dB motsvarar att ljudstyrkan är dubbelt så hög.

En skillnad på 10 dB innebär hela 10 gånger högre ljudnivå. Så med andra ord - en luftkonditionering som har ljudnivån 64 dB låter lika mycket som två stycken luftkonditioneringar med 61 dB i ljudnivå! Hög kvalitet Denna modell av portabla AC marknadsförs även med annan benämning hos några av de ledande kända märkena för luftkonditionering och är av mycket hög kvalitet, ej att jämföra med billiga portabla AC

Vi köper in dessa portabla luftkonditionerare direkt från tillverkande fabrik utan mellanhänder. Fabriken tillverkar samma produkt under andra mer kända varumärken, men då säljs modellen till ett betydligt högre pris.

Energiklass A för både kyla och värme Denna portabla AC har energiklass A i kylläge, med EER 2,59 och även energiklass A i uppvärmningsläge med COP 2,44. Enkel installation ACn kan placeras direkt mot ett fönster, eller placeras fristående och kopplas med medföljande ventilationsrör och genomföring till hål genom vägg eller fönster.

Många funktioner - 4 hjul som gör den lätt att flytta. - Genererar både kyla och värme - Tidsstyrning (så att du kan fördröja starten upp till 24 timmar) - Löstagbart filter som är lätt att rengöra - Avfuktar luften - Trådlös fjärrkontroll - LED display med touch-funktion Detta ingår - Ventilationsrör - Dockningsanslutning för fönsterplacering - Fjärrkontroll - Svensk bruksanvisning Att tänka på gällande kyleffekt och kvadratyta Kyleffekten på en AC anges i watt eller i BTU.

Hur stor yta ACn har kapacitet att kyla beror på hur många watt kyleffekt den har. En bra riktlinje är att det för att kyla en kvadratmeter krävs 70W.

Så en AC som denna på 3510W kyler en yta på ca 50 m². Obser .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Billig-sport.se 2024