Sidan innehåller annonslänkar
Sea to Summit

Sea to Summit Ultra-Mesh Stuff Sack M, 9.0 liter

Kontrollera pris

Köp nu

Sea to Summit Ultra-Mesh Stuff Sack är en extremt lätt men ändå stark packpåse i nylonmesh och är perfekt för att organisera din packning i väskan eller ryggan. Ultra-Mesh Stuff Sack har dubbelsydd...


Jämför produkt Sea to Summit Ultra-Mesh Stuff Sack M, 9.0 liter online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Sea to Summit Ultra-Mesh Stuff Sack M, 9.0 liter i kategorin Väskor här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Väskor
Artikelnummer: AUMSSM
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
elcykel  klassisk

elcykel klassisk från Lifebike

Se alla produkter
Kosttillskott

Kosttillskott från Smartshake

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Kosttillskott

Kosttillskott är livsmedel med syfte att komplettera den vanliga maten och kan innehålla exempelvis vitaminer, mineraler, fetter, proteiner och kolhydrater. Kosttillskott bör endast användas vid bristande intag av särskilda näringsämnen. Kosttillskott är vanligt bland idrottare och tyngdlyftare då behovet av vissa mineraler och protein ökar. Det bör endast innehålla ämnen som finns i kost för att kunna tituleras kosttillskott. När det gäller kosttillskott i form av multivitamintabletter är det inte fastställt huruvida de har någon verkan eller effekt på en välnärd individ som i övrigt äter en balanserad och varierad kost. Vissa studier antyder att de har en svag positivt effekt, andra studier visar att de inte har någon effekt över huvud taget, medan andra studier visar på en skadlig effekt.[källa behövs]På senare tid[när?] har begreppet i folkmun breddats till att även inbegripa mer eller mindre avancerade preparat framställda på syntetiskt väg. Huruvida dessa är kosttillskott eller inte är en tolkningsfråga.