Hydro Flask

Hydro Flask Dry Storage Small

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Hydro Flask Dry Storage Small är en hållbar 1 liters förvaringsväska med glidlåsförsegling som garanterar ett vattentätt skydd. Denna förvaringsväska har ett skjutreglage som erbjuder ett vattentät...


Beställ Hydro Flask Dry Storage Small på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Hydro Flask Dry Storage Small inom kategorin Plånböcker och förvaring.

Kategori: Plånböcker och förvaring
Artikelnummer: DSS
Visa fler

Från kunskapsbanken

Klättermusen

För gnagaren, se Dendromus mystacalis. Klättermusen är ett svenskt företag och varumärke som tillverkar och säljer kläder och ryggsäckar för friluftsliv. Företaget grundades 1975 i Umeå av Peter Askulv. Sedan 2013 ägs Klättermusen av investmentbolaget Scope. Företagets huvudkontor ligger numera i Åre.Klättermusen har en stark miljöprofil och flera av företagets klädesplagg har vunnit priser i Outdoor Industry Award för bland annat dess miljövänliga materialval.Företaget vann senast år 2020 tre Gold Awards och en Sustainability Achievement på ISPO.