Sidan innehåller annonslänkar
Tatze

Pedaler Tatze MC-AIR Titan, 1 par, Plattformspedaler, svart

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Tatze MC-AIR Titan är en av marknadens kraftfullaste och finaste plattformspedaler för ambitiösa trail-, enduro- och downhillåkare. De 14 stiften ger dig ett enastående grepp och kraftöverföring utöver det mesta. De stora plattformarna och stiften gör att du alltid snabbt kan hitta ditt fotfäste och grepp även efter tuffa manövrar, hopp eller dropp. Den sluttande fronten hjälper pedalen att glida över stenar och andra hinder och designen gör att pedalen släpper lera snabbt och enkelt.Pedalen har en inbyggd motståndsring som gör att pedalen inte fortsätter att snurra om du för ett kort ögonblick lämnar pedalen med foten när du tar ett dropp (eller gör en superman). Du kan enkelt ta bort ringen om du hellre vill ha lättroterande pedaler. MC-AIR är tillverkad i extremt hög byggkvalitet med förseglade kullager och höögkvalitativa material som ger lång hållbarhet. Värstingpedal för dig som vill ha det bästa!


Beställ Pedaler Tatze MC-AIR Titan, 1 par, Plattformspedaler, svart på nätet redan idag. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Pedaler Tatze MC-AIR Titan, 1 par, Plattformspedaler, svart inom kategorin Pedals.

Kategori: Pedals
Artikelnummer: TAMCAIRTI
Visa fler

Från kunskapsbanken

Titan

Titan (latin: titanium, franska: titane) är ett metalliskt grundämne och det nionde vanligaste grundämnet i jordskorpan. Titan används i legeringar inom bland annat flyg- och rymdteknik. Titan används också till implantat i människokroppen, till exempel för att fästa tandproteser i käkben, eftersom benvävnad växer fast i titan och titan inte orsakar avstötning. Titan används också i smycken eftersom det sällan orsakar allergi. Vidare används metallen, på grund av sin förmåga att tåla starka syror utan korrosion, som anod-/katod-ledare i ytbehandlingsindustrin och är lämplig i tillverkning av vissa typer av högtalarmembran. Titanets höga styrka, som tillåter tunnare konstruktioner än flertalet andra metaller, kombinerat med förhållandevis låg densitet utnyttjas också vid produktion av utrustningar där låg vikt eftersträvas, exempelvis turbinblad, vissa klockor och kokkärl för vandrare. Titandioxid, som inte släpper igenom ljus, används i solkrämer, smink och målarfärger.

13

13 (XIII) var ett normalår som började en söndag i den julianska kalendern.

Park

En park är en privat eller offentlig anläggning för rekreation, med tillrättalagd natur. I en park kan ingå även sjöar, kanaler, skulpturer, paviljonger, trädgårdar, växthus, orangerier eller andra byggnadsverk. Benämningen park kan användas för grönområde och förekommer i ord som slottspark, kronopark, folkpark, skogspark eller nationalpark. En offentlig park är öppen för allmänheten och avsett för rekreation och förströelse. Anläggandet av parker studeras inom till exempel hortikultur, och finns i olika former, exempelvis Botanisk trädgård, barockparken och engelska parken.