Sidan innehåller annonslänkar

Partytält 3x6m med väggar | Vit

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Prisvärt partytält till festen Dags för trädgårdsfest? Nu behöver du inte längre hyra ett partytält, eftersom du kan köpa ett partytält för mindre än vad det kostar att hyra - och dessutom slipper besvär med att hämta ut och lämna tillbaka! Partytältet är perfekt för kräftskivan, studentfesten eller midsommarfirandet Tältet är lätt att sätta upp och ta ner, och tar mycket liten plats att förvara när det inte används.

Detta är ett billigt och prisvärt partytält i regntätt PE-material, 3 x 6 meter stort och 2,5 meter högt vid nocken. Vid sidorna är höjden ca 2 m.

Stolparna är av stål och har pulverlackerats vitt. Hörnstolparna har diameter 32 mm, sidor och nock 25 mm och övriga 19 mm.

Totalt sex stycken regntäta väggar runt alla sidor av PE-plast medföljer. Väggarna är löstagbara individuellt för varje sida och fästs med kardborrband.

Materialet är 100 g/m² i både väggar och tak. Observera dock att detta partytält är av en lite enklare modell med lägre motståndskraft mot regn och vind än våra dyrare partytält med ännu kraftigare konstruktion.

Trots det låga priset har detta partytält dock högre specifikationer på material än de flesta andra liknande partytält - som vanligtvis ändå kostar mer. Lätt att montera Stolpfötterna är tillverkade av hårdplast och har förborrade hål för att kunna skruvas fast i underlaget eller någon fästanordning om så önskas.

Du får också med tältpinnar för en enklare fästning i marken. Tältet har även förankringslinor som används för att förankra tältet och spänna takduken.

Därtill får du med en lättbegriplig monteringsanvisning där varje pinnes position är tydligt markerad. Alla stolpar är numrerade.

Räkna med ca 30-60 minuter monteringstid för två personer. Var också noga med att följa skötselanvisningarna för att säkerställa att ditt tält håller så länge som möjligt!

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Billig-sport.se 2024