Sail Racing

Sail Racing W Glacier Bay Wool Parka

Kontrollera pris

Köp nu

Sail Racing W Glacier Bay Wool Parka är en varm syntetfoderparkas för damer, som tillverkas av en ull- och nylonblandning och isoleras med PrimaLoft Black Eco för värme och komfort. Parkan är vatte...


Beställ Sail Racing W Glacier Bay Wool Parka på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Sail Racing W Glacier Bay Wool Parka inom kategorin Parkas och Kappor.

Läs mer...
Kategori: Parkas och Kappor
Artikelnummer: 1932133
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Funktionströjor

Funktionströjor från Klättermusen

Se alla produkter
Crosstraining

Crosstraining från RDX Sports

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Kikare

En kikare är ett optiskt hjälpmedel för att se föremål på långt avstånd, genom att det avbildar ett avlägset objekt förstorat på användarens näthinna. Genom att titta genom linser som är monterade på ett visst sätt uppnås en bild som är större än den bild man upplever med blotta ögat. Storleksskillnaden anges genom "hur många gånger större blir bilden", betecknas som n x m där n är vinkelförstoringen, och m är diametern på objektivet i millimeter. Vanliga värden på n varierar från 3 till 20, beroende på användningsområde, och m kan variera från 3 - 4 i teaterkikare till flera hundra i astronomiska kikare. Kikare har ofta, men inte alltid, ett linssystem för vardera ögat (de är så kallat binokulära) för att ge betraktaren möjlighet till stereoseende. Den används bland annat i jakt och förr även i krig.