Sidan innehåller annonslänkar

Adidas Adipower Junior 3.1 Padelracket

Jämför produkt Adidas Adipower Junior 3.1 Padelracket online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Adidas Adipower Junior 3.1 Padelracket i kategorin Padelracketar här hos oss.

Produktinformation

En rund och lätt racket för nybörjare och unga spelare. Med en sweetspot placerad i mitten har du en rack som ger dig kontroll över slagen.

Bladets yta består av glasfiber, medan kärnan av Eva Soft Performance-teknik reducerar vibrationerna. Vikten är 310–330 g, tjockleken 38 mm. .

Se gärna också

HEAD Delta Junior 2022 Padelracket -30%

HEAD Delta Junior är det perfekta valet för de yngre spelarna

HEAD Delta Junior är ett perfekt val för barn och ungdomar i åldern åtta till tolv år. Detta racket är något mindre i storlek, med en jämn fördelning av fart och kontroll. Head Delta Junior är tre millimeter kortare än ett standardracket för vuxna. Tjockleken matchar den på ett vuxenracket för att ge mer kraftfulla bollträffar.

Power Foam-kärnan ger fart till bollen och är särskilt lämplig för ett offensivt spel. Med Integrated Protector-teknologi är ramen förstärkt med ett extra lager kolfiber, vilket gör racket mer hållbart.
 

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Padelracketar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Crosstrainer

Crosstrainer från inSPORTline

Se alla produkter
Fritid

Fritid från inSPORTline

Se alla produkter
Kvinna

Kvinna från Casall

Se alla produkter
Idrott och sport

Idrott och sport från Nike

Se alla produkter