Produkter från Myggnät

11 Produkter
Artiklar från Myggnät finns i listan nedan. Missa inte att fynda bland spännande produkter till sköna online priser. Känn friheten att bläddra runt bland allt inom kategorin Myggnät. Du kanske hittar något till dig själv eller en fin present till någon du tycker om. Här har vi samlat produkter av hög kvalitet från kända återförsäljare.
Filtrera varumärke
Sortera

Myggnät

Hitta produkter inom kategorin Myggnät till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Myggnät.

Ett myggnät (eller insektsnät) är ett nät, ofta gjort av textil eller plastmaterial, vars funktion är att skydda mot insekter men släppa igenom luft och ljus. Myggnät förekommer exempelvis i tält och kan monteras i fönster, dörrar eller skärma av delar av ett rum, som exempelvis en sovplats, för att undvika att drabbas av insektsbett, insektsburna sjukdomar eller irriterande insekter. I områden där det förekommer insektsburna sjukdomar som malaria, denguefeber, gula febern och olika former av encefalit är det vanligt med myggnät och att näten även är behandlade med insektsgift för att göra dem mer effektiva.Myggnät används även till mygghattar och mygghuvor. Ordet "myggnät" är belagt i svenska språket sedan 1749.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Sea To Summit Nano Mosquito Pyramid Net Double