Sidan innehåller annonslänkar

FT1 Multigym

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Multigym FT1 är perfekt för avancerade övningar - vare sig det är hemma eller på hotell, idrottsklubbar och spa-anläggningar. Det är idealiskt för fria styrkeövningar och specifika träningsförberedelser.

Med enhands-mekanism och snabb justering kan vikten enkelt justeras under träningen. Träning där vikten snabbt måste anpassas, blir därmed till en barnlek!FT1 – Utrustning och träningMultigym INSPIRE by HAMMER FT1 erbjuder en rad olika övningar för varje muskelgrupp

Professionella detaljer och många olika justeringsmöjligheter gör denna MultiStation till ett riktigt bra alternativ.Omkring 50 professionella övningar för alla muskelgrupper. Övningar fjäril, bänkpress, latsdrag, bencurl, benböj, armcurl, rodd, tricepspress/-drag, crunches, kabeldrag, axeldrag, och mycket mer. 2 separata viktpaket med vardera ett 75 kg-blockSnabb justering med en handIntegrerad pullup-stång Tillval träningsbänk med separat justerbar liggande eller lutande bänk. TillbehörBred press-stångSZ-stångCurlstångTricepslinaSvängbara handtagKan uppgraderas med FINNLO MAXIMUM by HAMMER FT2 / FT1 extravikter för en mer intensiv träning Fakta och egenskaperMått 125 x 137 x 207 cm (L x B x H)Utrymmesbehov 200 x 220 x 210 cmMax. tillåten kroppsvikt 150 kgPassar användare upp till 2 meter  .

Produktbeskrivning

En multigym är en träningsmaskin som möjliggör ett brett utbud av övningar för att stärka och toning kroppen. Multigym är utformade för att träna flera muskelgrupper i kroppen, vilket ger en allsidig träningsupplevelse.

Fördelar med Multigym

  • En multigym gör det möjligt att träna hela kroppen på en maskin, vilket sparar tid och pengar jämfört med att köpa flera separata träningsmaskiner.
  • Genom att använda en multigym kan man enkelt justera motståndet för att anpassa träningen till sin egen styrka och förmåga.
  • Multigym kan hjälpa till att öka muskelmassa och styrka, förbättra uthållighet och kardiovaskulär hälsa, samt minska risken för skador genom att bygga upp musklerna som stödjer lederna.
  • Multigym är lämpliga för både nybörjare och erfarna träningsentusiaster, och kan anpassas till olika träningsnivåer och mål.
  • En multigym möjliggör för träningsutövare att genomföra en mängd olika övningar för att träna hela kroppen, inklusive ben, armar, bröst, rygg och mage.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Multigym från andra varumärken

Upp till 33% rabatt
Cable Power Rack Body Craft Jones Platinum inSPORTline

Multigym från Insportline

Missa inga bra priser på Multigym från Insportline.
Upp till 1% rabatt
FT2 Hemmagym med bänk och benspark

Multigym från Finnlo

Visa produkter inom Multigym från Finnlo.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Billig-sport.se 2024