Sidan innehåller annonslänkar

Motionscykel Petyr

Beställ Motionscykel Petyr på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Motionscykel Petyr inom kategorin Motionscykel.

Produktinformation

AnvändningsområdeEnkel och bra motionscykel för dig som tränar hemma, önskar bygga kondition och förbränna fett. Kom igång med din träning på ett enkelt och roligt sätt. ProduktinformationStilren och prisvärd cykel utan krångliga funktioner som gör den enkel att använda.

Det är bara att sätta sig och trampa. 8 olika motståndsnivåer. Display med tid, hastighet, distans, kaloriförbrukning och puls. Teknisk dataLCD Display som visar tid, distans, kaloriförbrukning och aktuell pulsHållare för surfplattaDisplayen drivs på batteri, kräver inget eluttag.Sadeln är justerbar i höjdledMagnetbroms för tyst gång8 motståndsnivåerSvänghjul på 3,5 kgStabil ramTransporthjul för att enkelt kunna flyttasHöjdjustering av ben för att kompensera ev ojämna golvMax användarvikt 110 kgVikt 24 kgMått LxBxH 86x49x123 cmRekommendation av tillbehör (Se produkter till höger)UnderlagsmattaFör dämpa ljud/vibrationer i golvet för dig som bor i en lyhörd lägenhet eller har ömtåliga golv .

Produkter från kända varumärken
Crosstraining

Crosstraining från Sveltus

Se alla produkter
Lampor  Belysning

Lampor Belysning från Silva

Se alla produkter
Kampsport

Kampsport från SISU

Se alla produkter
Kläder

Kläder från Klättermusen

Se alla produkter