Produktinformation

Motionscykel med 5 kg svänghjul, extra hög sadel och pulsmätare Denna motionscykel passar perfekt för dig som vill ha en riktigt bra maskin i hemmet - med alla bekvämligheter! Här får du en kraftigt byggd motionscykel i snygg design med tystgående magnetbromsat motstånd och inbyggd pulsmätare i handtaget Den väldesignade skärmen är stor och lättanvänd både före, under och efter träningspasset, och är även utrustad med en inbyggd telefonhållare.

De tydliga funktionsknapparna låter dig enkelt reglera allt du behöver medan du cyklar. Du kan följa din träningspuls på skärmen, som också visar träningstid, hastighet, distans, scan och kaloriförbrukning klart och tydligt.

Denna motionscykel är användbar även för längre personer med sin högre sadel. Sadeln är höj- och sänkbar och kan justeras i 8 olika nivåer.

Även styret går att vinkla neråt om man föredrar ett lägre grepp. Här följer en lista över mer specifika mått Cykelns totala mått (L x B x H) 102 x 55 x 145 cm Maximal sadelhöjd från golvet 103 cm Maximal sadelhöjd från pedalen 97 cm Mått från pedalen till pulsmätaren 125 cm Avstånd sadel till pulsmätare i högsta sadelläget 83 cm Höjd på styret från golvet 145 cm Större variant av populär modell Detta är den uppdaterade versionen av den lite mindre modellen TD001X-20.

Det lite tyngre svänghjulet (5 kg istället för 4 kg på TD001X-20) gör att du får lite större motstånd. Bakbenen är bredare och har gummerade fötter, vilket hjälper med stabiliteten (max användarvikt 120 kg jämfört med 100 kg på TD001X-20).

Avståndet mellan sadeln och pulsmätaren i högsta sadelläget är 83 cm, och styret är högre vilket bidrar till en mer ergonomisk hållning. Även displayen hos denna modell är uppdaterad och enklare och tydligare att använda under träningen.

Hela 5 kg svänghjul och magnetbromsat motstånd Motionscykeln har utrustat med ett kraftigt svänghjul, som trots det låga priset väger hela 5 kg. Det magnetbromsande motståndet kan justeras i åtta nivåer.

De flesta motionscyklar i denna prisklass använder billigare (och avsevärt sämre) bälte/rem som motstånd. Magnetbromsat motstånd återfinns normalt bara på betydligt dyrare motionscyklar som kostar dubbelt så mycket.

Billiga motionscyklar av den här typen har vanligtvis också ett svänghjul på endast 2-3 kg (då brukar det inte stå hur mycket svänghjulet väger i produktinformationen) vilket ger betydligt sämre träningsmotstånd. Kompakt design - mycket motionscykel för pengarna Cykeln tar väldigt lite utrymme och är perfekt för dig som vill ha en bra träningscykel hemma.

Trots att det är en billig motionscykel får du mycket träningscykel för pengarna! Bruksanvisning på svenska Vi är ett svenskt företag, så självklart medföljer en svensk bruksanvisning Snabb leverans från vårt lager utanför Stockholm Vi levererar snabbt från vårt lager utanför Stockholm.

Produktbeskrivning

En motionscykel är en träningsmaskin som efterliknar rörelsen av cykling. Det är en av de mest populära träningsmaskinerna för både gym och hemmabruk.

Fördelar med att ha en motionscykel hemma

  • Bevara hälsan: Regelbunden träning på en motionscykel kan hjälpa till att minska risken för hjärt-kärlsjukdomar, diabetes och övervikt.
  • Bekväm träning: Du kan träna när som helst på dagen, utan att behöva lämna hemmet eller anpassa dig efter öppettider på gym.
  • Låg påverkan på leder: Cykling på en motionscykel är en lågimpactträning, vilket betyder att det är mindre belastande på leder än andra träningsformer.
  • Motiverande träning: Många moderna motionscyklar har funktioner som gör träningen mer motiverande, t.ex. träningsprogram, virtuella banor och integrerade ljudsystem.
  • Effektiv träning: Motioncykling är en effektiv träningsform som kan hjälpa till att bränna kalorier, förbättra konditionen och stärka musklerna i benen och kärnan.

Motionscykel från andra varumärken

Upp till 48% rabatt
Motionscykel CL 2

Motionscykel från Christopeit Sport

Utforska allt inom Motionscykel från Christopeit Sport.
Upp till 33% rabatt
AirBike Pro

Motionscykel från Insportline

Se vad Insportline har inom Motionscykel.
Upp till 16% rabatt
Motionscykel Cardio XT6 BT

Motionscykel från Hammer

Se vad Hammer har inom Motionscykel.
Upp till 8% rabatt
Assault Airbike

Motionscykel från Assault Fitness

Utforska allt inom Motionscykel från Assault Fitness.
Upp till 8% rabatt
Exum III Motionscykel ** Bäst i test **

Motionscykel från Finnlo

Se vad Finnlo har inom Motionscykel.
Motionscykel | 5kg svänghjul | TR021

Motionscykel från Trekkrunner

Utforska allt inom Motionscykel från Trekkrunner.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Billig-sport.se 2024