Produktinformation

Hopfällbar motionscykel Praktiskt hopfällbar motionscykel i snygg design med tystgående magnetbromsat motstånd. Tydlig och lättanvänd skärm som visar träningstid, distans, puls och kaloriförbrukning.

Inga krångliga knappar. Ramen är pulverlackad svart.

Cykeln har höj- och sänkbar sadel och motståndet kan justeras i åtta nivåer. Max användarvikt på denna modell är 150 kg.

Stort svänghjul Svänghjulet på denna modell är lite större än de flesta liknande billiga motionscyklar och väger 2,5 kg vilket gör att du kan få lite mer motstånd när du trampar. De flesta billiga motionscyklar av denna typ har ett svänghjul på endast 1-2 kg (då brukar svänghjulets vikt inte anges i produktbeskrivningen).

Pulsmätare i handtaget Trots det låga priset har denna motionscykel inbyggd pulsmätare i handtaget. Du kan under ditt träningspass följa din puls på skärmen.

Pulsmätare finns vanligtvis på motionscyklar som kostar mer än denna. Lätt att fälla ihop En av de minsta motionscyklarna på marknaden när den är hopfälld och speciellt anpassad för dig som har lite plats hemma, men vill ha en billig motionscykel för hemmabruk.

Fälls snabbt och enkelt ihop som en sax och kan ställas undan t.ex. under en säng eller i en garderob.

Detta är vår kanske mest prisvärda och funktionella hopfällbara motionscykel vi någonsin sålt. Mått uppfälld 97 x 61 x 120 cm Mått hopfälld 54 x 61 x 141 cm Bruksanvisning på svenska Vi är ett svenskt företag, så självklart medföljer en svensk bruksanvisning.

De flesta utländska butiker (vissa med hemsida översatt till svenska) erbjuder endast bruksanvisning på engelska. Snabb leverans från vårt lager utanför Stockholm Om motionscykeln finns i lager vid beställning så levereras den vanligtvis ut från vårt lager utanför Stockholm inom 24 timmar på vardagar. .

Produktbeskrivning

En motionscykel är en träningsmaskin som efterliknar rörelsen av cykling. Det är en av de mest populära träningsmaskinerna för både gym och hemmabruk.

Fördelar med att ha en motionscykel hemma

  • Bevara hälsan: Regelbunden träning på en motionscykel kan hjälpa till att minska risken för hjärt-kärlsjukdomar, diabetes och övervikt.
  • Bekväm träning: Du kan träna när som helst på dagen, utan att behöva lämna hemmet eller anpassa dig efter öppettider på gym.
  • Låg påverkan på leder: Cykling på en motionscykel är en lågimpactträning, vilket betyder att det är mindre belastande på leder än andra träningsformer.
  • Motiverande träning: Många moderna motionscyklar har funktioner som gör träningen mer motiverande, t.ex. träningsprogram, virtuella banor och integrerade ljudsystem.
  • Effektiv träning: Motioncykling är en effektiv träningsform som kan hjälpa till att bränna kalorier, förbättra konditionen och stärka musklerna i benen och kärnan.

Motionscykel från andra varumärken

Upp till 48% rabatt
Motionscykel CL 2

Motionscykel från Christopeit Sport

Utforska allt inom Motionscykel från Christopeit Sport.
Upp till 33% rabatt
AirBike Pro

Motionscykel från Insportline

Se vad Insportline har inom Motionscykel.
Upp till 16% rabatt
Motionscykel Cardio XT6 BT

Motionscykel från Hammer

Se vad Hammer har inom Motionscykel.
Upp till 8% rabatt
Assault Airbike

Motionscykel från Assault Fitness

Utforska allt inom Motionscykel från Assault Fitness.
Upp till 8% rabatt
Exum III Motionscykel ** Bäst i test **

Motionscykel från Finnlo

Se vad Finnlo har inom Motionscykel.
Motionscykel | 5kg svänghjul | TR021

Motionscykel från Trekkrunner

Utforska allt inom Motionscykel från Trekkrunner.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Billig-sport.se 2024