Sidan innehåller annonslänkar

Abilica WinMag Cruise

Beställ Abilica WinMag Cruise på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Abilica WinMag Cruise inom kategorin Motionscykel.

Produktinformation

En trendig och stor motionscykel som passar bra till den nordiska marknaden. Justerbar sitthöjd gör att den passar till användare från 140 cm till 190 cm.

Hållare för smarttelefon eller surfplatta medföljer och fästas enkelt på datorn så att du kan titta på inspirerande träningsvideor eller surfa när du tränar. Adapter medföljer.

32 motståndsnivåer, 12 träningsprogram, Passar till användare från ca 140 cm till ca 190 cm. Hållare för telefon/tablet.  Fakta och egenskaperTräningsdator som visar tid, distans, hastighet, puls, kaloriförbrukning, trampfrekvens, nedräkning tid och distans.(Displayen har inte bakgrundsbelysning)12 träningsprogram för inspiration i träningen32 motståndsnivåer gör att du hittar just din nivåSvänghjul på 7 kg för jämn gång under träningenTransporthjul för att enkelt kunna flyttasSadel kan justeras i höjdled och längdledesHöjdjustering av ben om underlaget är ojämntPassar användare på upp till 190 cmAdapter 220 V ingårMått L95xB58xH142 cmVikt 33 kgCykeln tål användare på upp till 130 kg  .

Se även andra produkter från Motionscykel

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Crosstraining

Crosstraining från FitNord

Se alla produkter
Ribbstol

Ribbstol från Fitwood

Se alla produkter
Underkläder

Underkläder från Casall

Se alla produkter
Idrott och sport

Idrott och sport från Wilson

Se alla produkter