Sidan innehåller annonslänkar

Abilica Premium UB BT

Beställ Abilica Premium UB BT på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Abilica Premium UB BT inom kategorin Motionscykel.

Produktinformation

Det elektromagnetiska motståndet (EMS) ger hög belastning och tillförlitlighet. Speciellt utformad för företagsmarknaden och de som vill ha det allra bästa.

Dator med inbyggd Bluetooth för anslutning av iPad / iPhone och Android-surfplattor. Med gratisappen iConsole kan du enkelt skapa dina egna intervallpass och träningsruttar, i «map my route» och i betalningsappen Kinomap kan du träna till filmer från spännande träningsruttar från hela världen.

Motståndet anpassas automatiskt till terrängen för en så realistisk upplevelse som möjligt. Med gratisappen ZWIFT (cykelmodus) har du möjlighet att köra träningsprogram som låter dig träna och tävla i en virtuell värld mot dig själv och andra.

Förstärkt konstruktion för att motstå tunga användare och flera timmars daglig användning. Så många som 32 olika motståndsalternativ garanterar att du hittar din optimala träningsnivå.

Se även andra produkter från Motionscykel

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Kosttillskott

Kosttillskott från BioTech USA

Se alla produkter
Sovsäckar

Sovsäckar från Big Agnes

Se alla produkter
elcykel  hybrid

elcykel hybrid från Merida

Se alla produkter
Böcker

Böcker från Calazo

Se alla produkter