Sidan innehåller annonslänkar
Sätila

Sätila Kulla

Kontrollera pris

Köp nu

Sätila Kulla är en trendig mössa med brett uppvik runt pannan och diskret Sätila brodyr. Materialet är av innovativt garn där 41% är återvunnet. Mössan har även en "fully fashion" stickad topp, en ...


Jämför produkt Sätila Kulla online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Sätila Kulla i kategorin Mössor här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Mössor
Artikelnummer: S84506
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Längdskidåkning

Längdskidåkning från Skidverkstan

Se alla produkter
Sovsäckstillbehör

Sovsäckstillbehör från Cocoon

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Mat

Mat är en substans som intages av organismer för att förskansa sig näring och syftar vanligen på de näringsmedel som människor äter, kallad livsmedel. Mat är oftast av animaliskt eller vegetabiliskt ursprung, men flera undantag finns. Mat är inte bara fysiologiskt nödvändigt för mänsklig överlevnad utan har också många viktiga sociala och kulturella funktioner. Mat omgärdas ofta av sociala, kulturella och religiösa konventioner som i varierande grad reglerar vad som äts, samt var och hur det äts. Det är vanligt att konventionerna varierar i olika delar av världen och för olika samhällsklasser. En del konventioner är direkt relaterade till frågor om hur man bör handskas med mat för att undvika matförgiftning medan andra agerar statusmarkör för att markera en individs samhällsklass. Produktion, distribution och konsumtion har sedan mycket lång tid tillbaka varit kulturellt och socialt viktigt, men också ekonomiskt och politiskt betydelsefullt. I modern tid har dessutom mer uppmärksamhet givits även åt de miljöaspekter som är förknippade med mat och mathantering och hur matvanor påverkar folkhälsan.