Sidan innehåller annonslänkar
Sätila

Sätila Grace Hat

Kontrollera pris

Köp nu

Sätila Grace Hat är en dammössa av klassisk modell och tidlös design med polycolon foder som verkar fukttransporterande på insidans nedre del för bästa känsla, komfort och funktion.   Material  80...


Jämför produkt Sätila Grace Hat online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Sätila Grace Hat i kategorin Mössor här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Mössor
Artikelnummer: S91801
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Viktskivor

Viktskivor från Gymstick

Se alla produkter
Cykeltillbehör

Cykeltillbehör från XLC

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Atomic

Atomic (Atomic Austria GmbH) i Altenmarkt im Pongau i Österrike är en tillverkare av skidutrustning (både alpint och längd). Atomic ägs av finländska Amer Sports.Atomic grundades av Alois Rohrmoser 1955 under namnet Skifabrik Rohrmoser. Bolaget växte kraftigt under 1960-talet då en industriell tillverkning av skidor startade i Wagrain. 1967 tillverkades 17 000 par skidor och 1969 var antalet uppe i 72 000. 1971 utökades produktionen när en andra fabrik byggdes i Altenmarkt. 1981 startades produktion i Chepelare i Bulgarien. Atomic var därmed det första västlandet att öppna en fabrik i ett östblocksland. I början av 1990-talet hamnade bolaget i ekonomiska svårigheter och gick i konkurs. 1994 köptes företaget av Amer Sports som även äger Salomon. Idag tillverkar bolaget cirka 600 000 par skidor per år.

Baggen

Baggen är en sjö i Falu kommun i Dalarna och ingår i Gavleåns huvudavrinningsområde. Sjöns area är 0,023 kvadratkilometer och den är belägen 177 meter över havet.