Sidan innehåller annonslänkar
Sail Racing

Sail Racing Antarctica Folded Wool Beanie

Kontrollera pris

Köp nu

Sail Racing Antarctica Folded Wool Beanie är en mjuk och skön mössa för både damer och herrar, som tillverkas av en blandning av ull och syntetmaterial. Material 50% akryl, 50% ull


Jämför produkt Sail Racing Antarctica Folded Wool Beanie online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Sail Racing Antarctica Folded Wool Beanie i kategorin Mössor här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Mössor
Artikelnummer: 2031715
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Pannlampor

Pannlampor från Mila

Se alla produkter
Boxning

Boxning från Casall

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Thule

Thule kan avse Thule (mytologi) – en plats i grekisk-romersk mytologi

Boxning

Boxning är en kampsport där två personer tävlar i styrka, snabbhet, reflexer (tajming och känsla), uthållighet och vilja genom att slå varandra med särskilda vadderade handskar inuti en kvadratisk upphöjd ring. Sporten övervakas av en domare i ronder som varar tre minuter. Resultatet avgörs när den ene tävlanden bedöms vara oförmögen att fortsätta, diskvalificeras, ger upp eller utnämns till vinnare av en panel av domare efter matchen. Amatörboxning är en olympisk sport och en fast gren i de flesta internationella sporttävlingar. Sporten har även ett eget världsmästerskap. Detta till skillnad från professionell boxning, som i många sammanhang inte är tillåten.