Matgrupp utemöbler | 10 sittplatser | Konstrotting | Lyfco Skärhamn

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Utemöbler i konstrotting Stor matgrupp utemöbler i vävd konstrotting för 10 personer. Bord, 6 st stolar och 4 sittpallar ingår.

Bordet är 180 x 120 cm och har en bordsskiva av svart härdat glas i 3 sektioner med tjocklek 5 mm. Rottingen är handvävd i tät svart väv.

Cremefärgade dynor ingår (tjocklek 5 cm). Stolarnas ryggstöd är fällbart.

Det gör att stolarna, dynorna och pallarna kan skjutas in under bordet, så de tar lite plats när utemöblerna inte används (se en av bilderna). Dynor med avtagbar klädsel Dynornas ytterklädsel kan tas av (öppnas med dragkedja) och tvättas vid behov.

Utemöbler av hög kvalitet Konstrotting är mycket väderbeständigt, och trädgårdsmöblerna kan stå ute i princip året runt. Rottingen är behandlad och vattenavvisande.

Det man ska tänka på när man köper trädgårdsmöbler i konstrotting är att det finns två vanliga sätt att fuska med kvaliteten för att göra den billig, vilket ofta hittas i lågprisbutikerna. Det ena är använda fuskväv, d.v.s.

ej väv utan plast som ser ut som att den är vävd men är i själva verket i ett stycke. Vissa butiker kallar det formgjuten konstrotting.

Förutom att det ser (och är) billigt ut så ger det inte heller samma dynamik i möbeln. Det andra sättet är att väva rottingen glest.

Då ser det ut som att möbeln är halvt genomskinlig. Inte så snyggt, men blir billigare att tillverka.

Vi har valt att inte alls sälja denna typ av billiga trädgårdsmöbler. Våra rottingmöbler är handvävda.

Vi köper in denna matgrupp utemöbler direkt från fabrik, helt utan mellanhänder. Detta gör att vi kan hålla attraktiva priser, trots att utemöblerna är handvävda i hög kvalitet.

Exakta dimensioner Bord 180 cm långt, 120 cm djupt och 74 cm högt. Stolar 58 cm bred, 58 cm djup och 88 cm höga.

Sittpallar 45 cm bred, 45 cm djup och 40 cm höga. Fri hemleverans Vi bjuder på kostnadsfri hemleverans hela vägen hem till dig (ej till utlämningsställe).

Inspirerande bilder En sittgrupp kan förvandla en gräsplätt till en fantastisk träffpunkt. Vi tackar våra kunder Frida, Bahareh och Emelie för de fina bilderna på sina matgrupper! Jocke & Jonna inreder uteplatserna Youtube-profilerna Jocke och Jonna har inrett sina uteplatser med möbler från Outl1.se

Matgrupp och Trädgårdsgrupp från andra varumärken

Upp till 12% rabatt
Rund matgrupp utemöbler | 6 stolar | Dynor ingår | Lyfco Tylösand

Matgrupp och Trädgårdsgrupp från Lyfco

Utforska allt inom Matgrupp och Trädgårdsgrupp från Lyfco.
Matgrupp utemöbler | 8 stolar | Lyfco Blidö

Matgrupp och Trädgårdsgrupp från Metalcraft

Missa inga bra priser på Matgrupp och Trädgårdsgrupp från Metalcraft.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Billig-sport.se 2024