Massagestol OGAWA Smart Vogue Prime Svart

Beställ Massagestol OGAWA Smart Vogue Prime Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Massagestol OGAWA Smart Vogue Prime Svart inom kategorin Massagestol.

Produktinformation

Designad för den moderna livsstilen OGAWA Smart Vogue Prime är en effektiv och elegant massagestol som är gjord för att passa in i den moderna livsstilen. Detta återspeglas i stolens vackra design som kompletterar utseendet i ett modernt hem.

Stolen är fylld med en lång lista med effektiva funktioner som säkerställer den ultimata bortskämdheten från topp till tå. OGAWA Smart Vogue Prime levereras med en revolutionerande S + L Track-teknik som säkerställer absolut avkoppling för din kropp.

Stolen har ett mycket speciellt fokus kring rygg, midja och höft, som lindrar smärtor och främjar ett bättre välbefinnande .      Intelligent massage OGAWA Smart Vogue Prime-massagestol styrs av en mikrodator som utför olika intelligenta massagemetoder och kombinationer, t.ex.

knådning, svensk, knackning, shiatsu, klappning, rullning, fotmassage och luftkuddemassage. Alla dessa massagemetoder träffar akupressurpunkterna som kan lindra trötthet, främja ämnesomsättningen och förbättra blodcirkulationen effektivt.

Utrustad med åtta automatiska helprogram, uppfyller denna produkt grundligt alla dina behov. Smarta funktioner för ditt välbefinnande  Designad baserat på kroppens form för att ge en bättre skräddarsydd massageTimerfunktionen kan justeras efter önskad varaktighet för massageprogrammen.  Massagen styrs av en intelligent mikroprocessor för utmärkt prestanda och jämn kvalitet.  S + L spårsystem S + L-spårsystemet är en skena som går längs ryggen, från nacken till nedre delen av ryggen.

Spåret har inbyggda massagerullar som hjälper dig att frigöra spänningar och ge en förbättrad massageupplevelse. Du kommer att få en underbar massage för hela kroppen, vilket minskar spänningarna och lindrar smärta.

Detta gör stolen idealisk för personer som lider av ömhet i rygg, nedre rygg, ben eller nacke.      Zero Gravity och Zero SpaceOGAWA Smart Vogue Prime Smart Zero Space-design tillåter cirka 12 cm mellan massagestolen och väggen. När du börjar glider stolen framåt på en skena och behöver därför bara minimalt med utrymme bakom den.

Detta gör det enkelt att passa in i mindre rum, i lägenheter eller platser som normalt inte har plats för en massagestol. Du har 3 nivåer av Zero Gravity, som du enkelt kan styra med en knapptryckning.

Massagestolen lutar dig tillbaka i en bekväm och avkopplande vinkel, vilket hjälper till att förbättra din massage. Du får en bra och jämn viktfördelning i stolen, vilket möjliggör optimal massage som inte belastar de kritiska punkterna på kroppen.

Den vilande positionen säkerställer att du sitter i en avkopplande position, vilket ökar massagens effekt.    Värmebehandling för nedre delen av ryggen Det finns två kolfiberuppvärmningskuddar placerade i ländryggen, vilket värmer upp kroppen. Värmebehandlingen hjälper till att utvidga blodkärlen i musklerna som omger ländryggen och förbättrar därför blodcirkulationen i kroppen.

Denna process ökar flödet av syre och näringsämnen till musklerna, vilket hjälper till att läka all skadad vävnad. Du kan därför luta dig tillbaka bekvämt och koppla av medan stolen värmer upp ryggen för en ännu bättre massageupplevelse.        Massage + MusikMed de inbyggda Bluetooth-högtalarna kan du njuta av en avkopplande massage tillsammans med din favoritmusik, podcaster eller ljudfiler.

Luta dig bara tillbaka och få en underbar sensorisk upplevelse som främjar avkoppling efter en lång dag.     Luftkuddar & Fotmassage  OGAWA Smart Vogue Prime levereras med 22 inbyggda luftkuddar på axlar, armar, höfter, ben och fötter. luftkuddarna blåses upp och tömmer för att skapa en underbar luftkuddemassage som ger en bekväm och effektiv kompression av kroppen.

Fotrullarna under dina fötter kommer att lindra muskelspänningen och ge dig en underbar lugnande massage. Luftkuddemassagen och fotrullarna hjälper till att säkerställa att du får förbättrad blodcirkulation och kan hjälpa till att lindra rastlöshet i benen, huvudvärk och spänning.

Produkter från kända varumärken
Träningsmattor

Träningsmattor från Casall

Se alla produkter
Idrott och sport

Idrott och sport från Wilson

Se alla produkter
Kläder

Kläder från Devold

Se alla produkter
Jackor

Jackor från Elevenate

Se alla produkter