Massagestol OGAWA Smart Jazz Melody Black

Beställ Massagestol OGAWA Smart Jazz Melody Black på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Massagestol OGAWA Smart Jazz Melody Black inom kategorin Massagestol.

Produktinformation

Elegans och prestanda OGAWA Smart Jazz är en effektiv massagestol som är fylld med ett brett utbud av fantastiska massagefunktioner. Massagestolen har 7 olika autoprogram så att du kan få exakt vilken typ av massage du vill ha.

OGAWA Smart Jazz är ett mästerverk som garanterat kommer göra dig nöjd.  Du får mer livskvalitet med en massage som lugnar ömma muskler och leder. OGAWA Smart Jazz innovativ teknik ger en intelligent massage som är perfekt anpassad till dig.

Därför finns det inte en enda öm eller stel muskel kvar i kroppen när stolen har gjort sitt jobb.   Unik design med fantastiska detaljerStolen har ett vackert och strömlinjeformat utseende, där du tydligt kan se att varje detalj har tänkt på.

Det svartvita utseendet kompletteras av gyllene detaljer som skapar ett vackert och exklusivt utseende som passar perfekt in i den moderna nordiska inredningen. Det svarta utseendet med silverdetaljer skapar ett vackert och exklusivt utseende som passar perfekt in i den moderna nordiska inredningen.

Sätet är stoppat med PU-läder vilket gör stolen lätt att underhålla och slitstark. Omslaget har vackra, vadderade detaljer som hjälper till att ytterligare förbättra stolens utseende, vilket tillsammans med de vackra detaljerna gör en stol som du vill presentera i ditt hem.    Få exakt den massage du vill ha De automatiska programmen i OGWA Smart Jazz-massagestolen använder de inbyggda massageteknikerna i olika kombinationer för att skapa en fantastisk massageupplevelse.

Välj bara önskat program på den medföljande fjärrkontrollen som gör att du enkelt kan välja ett program medan du ligger i stolen. Alla program har sina mycket specifika fokusområden, så att du kan få en massage som exakt passar dina behov.

Du kan bland annat njuta av en underbar nackmassage, höft- och midjemassage, lugnande helkroppsmassage eller en mild avslappnande massage för att varva ner före sänggåendet; det finns ett program för dina behov. 7 programThailändsk terapi  Höft och midjaNacke och axlar Dröm sött TonaDjupvävnad Återställ  De många olika massageprogrammen är också en fördel om du har flera personer hemma eller på jobbet som använder stolen, eftersom det finns ett program för alla behov eller önskemål.

Du kan också använda den inbyggda fjärrkontrollen för att själv ställa in massagen manuellt. På detta sätt kan du 100% anpassa massagen efter dina behov.

Den enda gränsen är din fantasi .. Värmeterapi Det finns många som upplever smärta och ömhet i nedre delen av ryggen och midjan.

OGAWA Smart Jazz har inbyggd värme som hjälper dig att göra din massage ännu mer effektiv. Värmen hjälper till att se till att dina muskler är varma och mer avslappnade.

Detta gör att du är mer mottaglig för massagen och även att dina muskler inte får onödiga skador. Värmen i stolen fungerar också som en lugnande värmebehandling för värk och smärta.     Integrerade Bluetooth-högtalare Musik kan hjälpa dig att slappna av ännu bättre under din massage och hjälpa dig att varva ner.

OGAWA Smart Jazz Massage Chair har ett inbyggt surroundljud som gör att du kan slappna av ännu bättre till din favoritmusik, ljudbok eller podcast. Du kan enkelt använda din telefon för att styra ljudet.

Få en ännu bättre massageupplevelse och få den ultimata avkopplingen medan stolen masserar  Luftkuddar och fotrullarFinns det något bättre än en avkopplande fotmassage? Kanske en underbar fotmassage medan resten av kroppen också får massage. Smart Jazz har inbyggda fotrullar som försiktigt men effektivt masserar fotsulorna.

Du kan lugna dina ömma fötter och förbättrad blodcirkulation till fötter och tår. OGAWA Smart Jazz är utrustad med 20 luftkkuddar som blåses upp med luft runt dina armar.

Detta ger en bekväm kompression, vilket är en otroligt effektiv massageteknik. Kompressionen från luftkuddemassagen hjälper till att förbättra flödet i lymfsystemet och blodcirkulationen.

Detta gör också massagen från massagerullarna ännu mer effektiv. Du kommer därmed att få en underbar massageupplevelse som kommer att lämna din kropp trevligt avslappnad    Zero Gravity - Ta d... .

Produkter från kända varumärken
Utrustning

Utrustning från G3

Se alla produkter
Kosttillskott

Kosttillskott från Slender Chef

Se alla produkter
Utrustning

Utrustning från Vaude

Se alla produkter
Fritid

Fritid från inSPORTline

Se alla produkter