Sidan innehåller annonslänkar

Massagestol OGAWA MYSOFA Black

Beställ Massagestol OGAWA MYSOFA Black på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Massagestol OGAWA MYSOFA Black inom kategorin Massagestol.

Produktinformation

Zero Gravity & Zero Space Zero Gravity är när knäna är i samma höjd som hjärtat, vilket innebär en liggande position på ca. 126 °.

Detta är en idealisk ergonomisk position och perfekt för att njuta av en massage, där trycket på kroppen är minimum. Zero Gravity hjälper dig att få en ännu bättre massageupplevelse, där du kan slappna av helt och låta stolen bearbeta din kropp.

Det finns två olika Zero Gravity-alternativ att välja mellan. Zero Space innebär att MYsofa-massagestolen kan placeras nästan helt upp mot väggen utan att behöva använda extra utrymme när stolen är liggande.

Istället rör sig massagestolen fram och tillbaka.    Liten men kraftfull  OGAWA MYsofa är en liten men kraftfull massagestol som har flera underbara massagetekniker, fantastiska funktioner och inte minst vacker design.

MYsofa kommer från det världsberömda massageföretaget OGAWA, så du är garanterad kvalitet och massage i absolut toppklass. MYsofa använder flera olika massagetekniker för att ge dig en avkopplande upplevelse.

Du får en trevlig shiatsu-massage i ryggen, luftkuddemassage vid låren och vibrationsmassage i dina ben. Som en extra lyx kan du spela din favoritmusik medan du kopplar av i stolen.

Den vackra designen ger ett exklusivt utseende till alla rum, och den kompakta designen gör den idealisk för även små utrymmen. Den tar ett minimum av utrymme men ser ändå till att du blir bortskämd från topp till tå      Njut av stolens funktioner Gungläge MYsofa är utformad med en gungfunktion som efterliknar en mild svängande rörelse.

Luta dig tillbaka och njut av massagen medan du försiktigt gungar i en lugnande rörelse. Luftkuddar Det finns 4 inbyggda luftkuddar som ger lufttrycksmassage på sidan av höfterna.

Surroundljud Anslut din mobil- eller surfplatta till OGAWA mySofa massagestol och njut av din favoritmusik medan du får en avkopplande massage. Vibrations-Massage Den speciella vibrationsfunktionen inbyggd i MYsofas benstöd fokuserar på dina vadmuskler och lindrar ömhet för trötta ben         Massageprogram Djupvävnadsmassage Ett djupgående 8-minuters massageprogram, som inkluderar knådning, Tui Na och tryckmassage, samt att stolen gungar lugnt.

Hals och Axlar Kopplar av ömma hals- och axelmuskler, med särskilt fokus på specifika akupunkturpunkter. Forma och tona Låt de inbyggda luftkuddarna ge dig en komplett lufttrycksmassage i skinkorna och höfterna.

Lindrar ömma muskler i höftområdet.  Rest N Relax Den perfekta massagen för att väcka liv i ömma muskler från en lång dag på kontoret. Programmet använder knacknings- och knådningstekniker för perfekt avkoppling    Fakta och egenskaper    Noll gravitation Surroundhögtalare Nollutrymme 5 cm L-spår 4 automatiska massageprogram Exakt kontroll av massagen 5 massageteknikerLuftkuddar för lufttrycksmassage Vibrationsmassage vid benen  Vikt 46 kg Kraftkälla AC 220-240V ~, 50/60 Hz Energiförbrukning 50W (~0,3W i standby tilstand) Mått Upprätt  H 105 B 65 L 143 Mått Lutandes H 93 B 65 L 143 Lådans mått och vikt 94,5x66x108 - 55/45 kg Levereras i en lådan 100% monterad .

Produkter från kända varumärken
Paket

Paket från JTC POWER

Se alla produkter
Utrustning

Utrustning från Ergo Holds

Se alla produkter
Motion

Motion från Abilica

Se alla produkter
Elcyklar Mountainbike

Elcyklar Mountainbike från FitNord e-bikes

Se alla produkter