Soffgrupp utemöbler | Inbyggd förvaring | Lyfco Sannäs

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Soffgrupp utemöbler i konstrotting med inbyggd förvaring Exklusiv, lyxig soffgrupp utemöbler i konstrotting av hög kvalitet med smart inbyggd, regnavvisande förvaring i sitsen för t ex dynor, kuddar och filtar. Så nu behöver du inte köpa till platskrävande och dyra dynboxar för att hålla dina dynor skyddade från regn och smuts! Förvaringen kommer du enkelt åt genom tre stycken luckor på framsidan av sofforna och sedan är det bara att skjuta in dynorna

Du behöver alltså inte lyfta på någon tung sits för att komma åt förvaringen. Hörnsoffan i Lyfco Sannäs loungeset är 225cm bred, 174cm djup och 82cm hög.

Tresitssoffan är 182cm lång, 65cm djup och 82cm hög. Bordet är 120x70cm samt 65cm högt och har en 5mm tjock glasskiva av svart härdat glas.

Rottingen är handvävd i tät svart väv och soffornas höga ryggstöd ger extra hög komfort. Mörkgrå sittdynor ingår (tjocklek 5cm), samt kuddar för ryggstöd.

Dynor med avtagbar klädsel Dynornas ytterklädsel kan tas av (öppnas med dragkedja) och tvättas vid behov. Extra högt bord Bordet till denna loungegrupp är av högre modell (65cm) än vad som är brukligt till denna typ av soffmöbler för trädgården.

Det gör att loungesetet även kan användas som matplats och man kan sitta upp till 8-9 personer och äta vid bordet. Perfekt vid t ex stora tillställningar när matgruppen inte räcker till, eller om man bara vill ta en bekväm, avslappnad fika.

Loungemöbler av hög kvalitet Konstrotting är mycket väderbeständigt, och utemöblerna kan stå ute i princip året runt. Rottingen är behandlad och vattenavvisande.

Det kan vara bra att täcka över loungemöblerna vintertid. Dynorna bör man dock ta in när det regnar.

Det man ska tänka på när man köper utemöbler i konstrotting är att det finns två vanliga sätt att fuska med kvalitén för att göra den billig, vilket ofta hittas i lågprisbutikerna. Det ena är använda fuskväv, dvs ej väv utan plast som ser ut som att den är vävd men är i själva verket i ett stycke.

Vissa butiker kallar det formgjuten konstrotting. Förutom att det ser (och är) billigt ut så ger det inte heller samma dynamik i möbeln.

Det andra sättet är att väva rottingen glest. Då ser det ut som att möbeln är halvt genomskinlig.

Inte så snyggt, men blir billigare att tillverka. Vi har valt att inte alls sälja denna typ av billiga loungeset.

Våra loungemöbler är handvävda. Vi köper in Lyfco Sannäs loungeset direkt från fabrik, helt utan mellanhänder.

Detta gör att vi kan hålla attraktiva priser, trots att loungemöblerna är handvävda i hög kvalitet. Inbyggd förvaring Det mest uppseendeväckande och unika med denna loungegrupp är som sagt den inbyggda förvaringen.

Något som vi, så vitt vi vet, är ensamma om på den svenska marknaden! Under sitsen får du plats med soffans dynor, filtar eller annat som du snabbt vill kunna plocka undan och skydda om ett regnmoln skulle dyka upp när du sitter och njuter på din uteplats De inbyggda dynboxarna är frontmatade och de diskreta luckorna är även de helt i konstrotting för att inte tumma på soffans design.

Med möbeln följer ett regnskydd i PE-material som du enkelt eftermonterar i dynlådan när soffan är ihopskruvad. Detta regnskydd är samma typ av skydd som i våra dynboxar.

Sedan är det bara att lägga in det du önskar att förvara under sitsen. Vid kraftigt skyfall finns dock en risk för att lite fukt kan tränga eftersom regnskyddens täthet kan variera något beroende på montering och hantering.

Skötselråd trädgårdsmöbler Olika typer av möbler för utomhusbruk kräver olika mycket underhåll för att behålla ett fint skick och ges möjligheten till längsta möjliga livslängd. Vissa typer av utemöbler kräver i princip inget underhåll alls medan t ex trämöbler behöver kontinuerligt underhåll med produkter anpassade efter möbelns specifika träslag för att må bra och hålla.

Läs gärna våra skötselråd för trädgårdsmöbler som du hittar nedan under fliken ”Dokument” för tips och råd om hur du håller dina möbler i nyskick länge! Fri hemleverans Detta är en ganska stor loungegrupp Vi bjuder därför på kostnadsfri hemleverans, hela vägen hem till dig (ej till utlämningsställe).

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Billig-sport.se 2024