Sidan innehåller annonslänkar
Saucony

Saucony Ride 14 Women

Kontrollera pris

Köp nu

Saucony Ride 14 Women är en neutral mängdträningssko för löparen som söker mixen av låg vikt, responsiv stötdämpning och en fartfylld löpkänsla, för damer. Löparskon Saucony Ride 14 Women är den se...


Beställ Saucony Ride 14 Women på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Saucony Ride 14 Women inom kategorin Löparskor.

Läs mer...
Kategori: Löparskor
Artikelnummer: 10650
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Mössor

Mössor från Swix

Se alla produkter
Stövlar

Stövlar från Viking

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Stövlar

Stövlar är en fotbeklädnad, som (till skillnad från skor) har höga skaft som täcker en stor del av benet. De har ursprungligen använts av nyttoskäl för att skydda foten mot kyla och väta samt för att ge "stadga" och stabilitet åt smalbenet. Stöveln har tidvis också förekommit som modeplagg, för män under 1600-, 1700- och 1800-talen samt för kvinnor från 1920-talet och framåt. Sedan 1960-talet har stövelns funktion som modeplagg blivit alltmer omfattande.Stövlar tillverkas av läder, gummi, filt samt olika typer av syntetiska material – helt eller delvis från sula/fot till ovankant skaft. Invändigt är de helt eller delvis försedda med foder av olika material.