Sidan innehåller annonslänkar
Saucony

Saucony Guide 14 Men

Kontrollera pris

Köp nu

Saucony Guide 14 Men är en snygg löparsko i herrmodell som är favoriten för löparna som söker en lätt pronationssko med maximal löpkänsla. Årets version har uppdaterats med en djupare och tajtare h...


Beställ Saucony Guide 14 Men på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Saucony Guide 14 Men inom kategorin Löparskor.

Läs mer...
Kategori: Löparskor
Artikelnummer: 20654
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Boxningshandskar

Boxningshandskar från Fighter

Se alla produkter
Uppblåsbara liggunderlag

Uppblåsbara liggunderlag från Therm-a-rest

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Salomon

Salomon kan syfta på: Salomon Group – ett företag som tillverkar sportutrustningar. Salomon (namn) – ett mansnamn och personer med namnet Salomonsjön – en del av Stilla havet Salomonöarna – en suverän stat i Oceanien

Roddmaskin

Roddmaskin är en apparat eller maskin som simulerar arbetsmönstret hos rodd. Det är vanligt att roddare tränar på roddmaskin då klimatet inte tillåter. Roddmaskinrodd är också en idrottsgren för sig.

Liggunderlag

Liggunderlag är en mjuk matta som används under sovsäcken vid camping för att jämna ut ojämnheter i underlaget, isolera mot markkyla samt för att öka komforten. Enkla liggunderlag tillverkas ofta av skumplast (polyetencellplast ), men det finns också liggunderlag som kan blåsas upp (luftmadrasser). Vid transport rullas liggunderlaget ihop och fästs vanligen utanpå ryggsäcken. Liggunderlaget är därför lättillgängligt och kan även användas som sittunderlag vid raster.