Sidan innehåller annonslänkar
Salomon

Salomon Xa Pro 3D V8 Gore Tex Turkish Sea

Kontrollera pris

Köp nu

Salomon Xa Pro 3D V8 Gore Tex är den uppdaterade versionen av den ikoniska XA PRO 3D GORE-TEX, fast lättare och mjukare. Den bibehåller ändå alla viktiga fördelar hos originalet (stabilitet, dämpni...


Jämför produkt Salomon Xa Pro 3D V8 Gore Tex Turkish Sea online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Salomon Xa Pro 3D V8 Gore Tex Turkish Sea i kategorin Löparskor här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Löparskor
Artikelnummer: L41274600
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Tillbehör Styrketräning

Tillbehör Styrketräning från Tunturi Fitness

Se alla produkter
Längdskidåkning

Längdskidåkning från Skidverkstan

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Skivstång

En skivstång är en cirka 200 centimeter lång stålstång på vars båda ändar runda skivor med olika vikt kan sättas fast. Skivstång används som redskap vid styrkelyft, tyngdlyftning och styrketräning. Skivstången används för träning av en mängd muskelgrupper som bröst, armar, rygg och ben. Skivstänger finns i ett antal utföranden, några varianter är skolstång, tävlingsstång och EZ-stång (eller curlstång). En tävlingsstång för herrar väger utan vikter 20 kg och har man dessutom de låsanordningar som används inom tävlingssammanhang så ökar vikten till 25 kg. En skolstång väger 10 kg utan vikter och en EZ-stång 12,5 kg. Det som skiljer dessa åt är att till tävlingsstången används vikter med 50 mm hål i för att passa de kullagrade hållarna på stången och längden är 2,2 m. En skolstång har i princip samma mått hela vägen, 25 mm i diameter (28 mm hos tävlingsstången), och används mer i amatörsammanhang. EZ-stången är en tillbockad stång som mer liknar ett dubbel-V (W) och används endast i träningssammanhang som exempelvis styrketräning. Den är tillbockad för att erhålla en skonsammare vinkel på handled vid träning.