Sidan innehåller annonslänkar
Salming

Salming Enroute 3 Women

Kontrollera pris

Köp nu

Salming Enroute 3 Women har sedan lanseringen 2017 varit Salmings mest kända långdistans- och träningssko för kvinnor, tack vare sin lätta vikt och drivna känsla. Dessutom har den tillräckligt med ...


Jämför produkt Salming Enroute 3 Women online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Salming Enroute 3 Women i kategorin Löparskor här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Löparskor
Artikelnummer: 1280070
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Kettlebells

Kettlebells från Casall

Se alla produkter
Boxning

Boxning från RDX Sports

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

2

2 (II) var ett normalår som började en söndag i den julianska kalendern.

Boxning

Boxning är en kampsport där två personer tävlar i styrka, snabbhet, reflexer (tajming och känsla), uthållighet och vilja genom att slå varandra med särskilda vadderade handskar inuti en kvadratisk upphöjd ring. Sporten övervakas av en domare i ronder som varar tre minuter. Resultatet avgörs när den ene tävlanden bedöms vara oförmögen att fortsätta, diskvalificeras, ger upp eller utnämns till vinnare av en panel av domare efter matchen. Amatörboxning är en olympisk sport och en fast gren i de flesta internationella sporttävlingar. Sporten har även ett eget världsmästerskap. Detta till skillnad från professionell boxning, som i många sammanhang inte är tillåten.