Zandstra Nis Med Monterad Bindning

Jämför produkt Zandstra Nis Med Monterad Bindning online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Zandstra Nis Med Monterad Bindning i kategorin Långfärdsskridskor här hos oss.

Produktinformation

Zandstra Nis Med Monterad Bindning är ett par lätta och stabila långfärdsskridskor med NIS-platta och monterade Rottefella Performance-bindningar, som passar lika bra för nybörjare som för mer erfarna skridskoåkare. Skridskorna har en vridstyv T-profil och tillverkas av aluminium Specifikation Längd 40, 43, 45 eller 48 cm Tjocklek, skena 1,25 mm Radie 35 m Material Rostfritt stål 60Rc Hur du väljer rätt längd på dina långfärdsskridskor Skridskon ska vara vridstyv så att de inte svajar i frånskjutet, utan ger maximal kraftöverföring.

Att använda rätt längd är mycket viktigt för att få rätt balanspunkt och en optimal åkupplevelse.  - Skostorlek Skenlängd 33-36 40 cm 36-40 43 cm 40-44 45 cm 44-47 48 cm Om du är av normalvikt och -längd ska du hellre gå ner än upp i skenlängd. Om du t.ex.

har skostorlek 40 kan du med fördel använda skenlängd 43 cm, eller skenlängd 45 cm om du har storlek 44 (detta är gränsen för att hälen ej ska sticka ut baktill). Om du istället är lång eller väger lite mer är rekommendationen den motsatta.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Långfärdsskridskor från andra varumärken

Upp till 33% rabatt
Zandstra Track Mont BC

Långfärdsskridskor från Zandstra

Missa inga bra priser på Långfärdsskridskor från Zandstra.
Upp till 31% rabatt
Isvidda Trekking

Långfärdsskridskor från Isvidda

Missa inga bra priser på Långfärdsskridskor från Isvidda.
Upp till 25% rabatt
Red Creek- Halkskydd- Sns Pilot/Classic

Långfärdsskridskor från Red Creek

Här har vi samlat Långfärdsskridskor från Red Creek.
Upp till 25% rabatt
Lundhags Fleet

Långfärdsskridskor från Lundhags

Här har vi samlat Långfärdsskridskor från Lundhags.
Upp till 25% rabatt
Skyllermarks Blå Med Rottefella Bc

Långfärdsskridskor från Skyllermarks

Här har vi samlat Långfärdsskridskor från Skyllermarks.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Billig-sport.se 2023