Zandstra Track med monterad BC Paket

Jämför produkt Zandstra Track med monterad BC Paket online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Zandstra Track med monterad BC Paket i kategorin Långfärdsskridskopaket här hos oss.

Produktinformation

Zandstra Track Mont BC är en bekväm, -prisvärd långfärdsskridsko med vridstyv T-profil och lös häl. Skenan är gjord i -rostfritt stål med en tjocklek på 1,25 mm.

Den finns i tre olika skenlängder och levereras med Rottefella BC manuell bindning. Måttabell Skenlängd 43 cm Skostorlek 36 - 39 Skenlängd 45 cm Skostorlek -40 - 43 Skenlängd 48 cm Skostorlek -44 - 47 .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Långfärdsskridskopaket från andra varumärken

Zandstra NIS Skridskopaket

Långfärdsskridskopaket från Zandstra

Missa inga bra priser på Långfärdsskridskopaket från Zandstra.
OAC Prophet Långfärdskridskor paket

Långfärdsskridskopaket från OAC

Visa produkter inom Långfärdsskridskopaket från OAC.
Isvidda Flex med Monterad BC Skridskopaket

Långfärdsskridskopaket från Isvidda

Här har vi samlat Långfärdsskridskopaket från Isvidda.
Skyllermarks Röd med BC Manuell Skridskopaket

Långfärdsskridskopaket från Skyllermarks

Utforska allt inom Långfärdsskridskopaket från Skyllermarks.

Se gärna också

Skyllermarks Orange med Prolink Bindning Skridskopaket

Skyllermarks Orange 42 Cm Med Salomon Prolinkbindning är Skyllermarks lättaste långfärdsskridsko. Den är försedd med skatebindning och avsedd att åkas med skate-pjäxor för längdskidor. Kurvan och uppslipningen fram är likadan som på Skyllermarks röd 42cm. Prolinkbindningen är monterad rakt ovanför skenan utan sidojusteringsmöjlighet. Skridskon är lika smal som bindningen för att spara vikt. I längsled finns två lägen för bindningsplacering. Passar bäst för skostorlek 36-44. Detta är skridskon för dig som vill göra de längsta och snabbaste turerna med minimal ansträngning. Vikt, inkl. bindning : 430 g per styck.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Billig-sport.se 2023