Sidan innehåller annonslänkar
MSR

MSR Thru-Link Inline Microfilter

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

MSR Thru-Link Inline Microfilter är ett praktiskt filtreringssystem som ger säkert dricksvatten och är kompatibel med alla hydrationsbehållare på marknaden. Detta robusta filtreringssystem använder en två-stegs-filtrering som tar bort bakterier (99.9999%), protozoer (99.9%), smuts och mikroplast medan aktivt kol minskar kemikalier, smak och lukt.

Filtreringssystemet är den enklaste lösningen för att rena vatten när du är på språng då det enda du behöver göra är att fästa den på hydrationsbehållaren och sedan fortsätta vandra. På campingsplatsen låter MSR Thru-Link Inline Microfilter dig att använda din behållare som ett tyngdkraftssystem för lyxen av en pumpfri filtrering.

Detta system uppfyller amerikanska EPA s dricksvattenstandarder * och NSF-protokoll P231 teststandard för bakterier och protozoer. * U.S.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Billig-sport.se 2024