Sidan innehåller annonslänkar

Wild Country Tents Helm Compact 3

Beställ Wild Country Tents Helm Compact 3 på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Wild Country Tents Helm Compact 3 inom kategorin Kupoltält.

Produktinformation

Detta är en automatöversatt text Helm Compact 3 är ett kompakt tält som är tillräckligt rymligt för tre personer eller perfekt för två personer som vill ha mer utrymme. Med en kompakt förpackningsstorlek på bara 32 cm x 24 cm är det lätt att packa in i ryggsäckar eller packväskor.

- Ett utmärkt val för ungdomsexpeditioner - Ger ett bekvämt utrymme för huvudet - Fristående design för bekvämlighet - Två dörrar och två portar gör den idealisk för enkel åtkomst och förvaring av utrustning. - Tältet i kupolform ger stabilitet i dåligt väder, vilket gör det till ett utmärkt 3- säsongstält - Kombinerad inner- och ytterduksplacering gör det till ett snabbt och enkelt tält att sätta upp.

- Massor av ventilation tillhandahålls med innerdörrarna som har mesh paneler - Snabbt och enkelt att packa ihop med en tältväska med sidoöppning i presenningsstil. Det här tältet är ett bra val för backpackingresor av medellång varaktighet där mer utrymme krävs för mer komfort, utan att det påverkar packstorleken.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Kupoltält från andra varumärken

Upp till 45% rabatt
Nordfjell Dome 3P

Kupoltält från Nordfjell

Visa produkter inom Kupoltält från Nordfjell.
Upp till 34% rabatt
Bach Tent Guam 3

Kupoltält från Bach

Här har vi samlat Kupoltält från Bach.
Upp till 34% rabatt
Jack Wolfskin Exolight III

Kupoltält från Jack Wolfskin

Se vad Jack Wolfskin har inom Kupoltält.
Upp till 33% rabatt
Bergans Wiglo® Lt V.2 4-Pers Tent

Kupoltält från Bergans

Missa inga bra priser på Kupoltält från Bergans.
Upp till 33% rabatt
Exped Venus III UL

Kupoltält från Exped

Missa inga bra priser på Kupoltält från Exped.
Upp till 30% rabatt
MSR Elixir 1 Tent Footprint Incl Grey

Kupoltält från MSR

Visa produkter inom Kupoltält från MSR.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Billig-sport.se 2023