Sidan innehåller annonslänkar

Wild Country Tents Helm Compact 2

Jämför produkt Wild Country Tents Helm Compact 2 online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Wild Country Tents Helm Compact 2 i kategorin Kupoltält här hos oss.

Produktinformation

Detta är en automatöversatt text Helm Compact 2s lilla förpackningsstorlek på endast 32 cm x 21 cm gör den enkel och mångsidig för kompakt packning. Det är ett bra val för ryggsäcksresor av medellång varaktighet där mer utrymme är att föredra.

- Trail Magazine Best Value Award 2021 & 2022 - "Stabilt, praktiskt och prisvärt, detta är ett utmärkt tält för vild camping i de brittiska bergen." - Gott om huvudutrymme i innerdelen, lämplig för den längre personen. - Inkluderar två rejält stora verandor för förvaring av utrustning.

- Lämpligt för 3-säsongs camping - Kupoldesignen ger mer stabilitet än ett tält med en enda stång. - Snabbt och enkelt att sätta upp, överdragstältet och innertältet sätts upp tillsammans.

- Inkluderar en nätpanel på båda innerdörrarna för att ge gott om ventilation. - Levereras med en tältväska med sidoöppning i presenningsstil som gör det lättare att packa undan - Ett bra val för backpackers och campare som letar efter ett rymligt 2-personers tält.

tält som lämpar sig för lägervistelser och vildcamping. Vi rekommenderar att du använder ett fotavtryck som sitter under markduken och verandan för att hjälpa till att förlänga tältets livslängd.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Kupoltält från andra varumärken

Upp till 45% rabatt
Nordfjell Dome 3P

Kupoltält från Nordfjell

Visa produkter inom Kupoltält från Nordfjell.
Upp till 34% rabatt
Bach Tent Guam 3

Kupoltält från Bach

Här har vi samlat Kupoltält från Bach.
Upp till 34% rabatt
Jack Wolfskin Exolight III

Kupoltält från Jack Wolfskin

Se vad Jack Wolfskin har inom Kupoltält.
Upp till 33% rabatt
Bergans Wiglo® Lt V.2 4-Pers Tent

Kupoltält från Bergans

Missa inga bra priser på Kupoltält från Bergans.
Upp till 33% rabatt
Exped Venus III UL

Kupoltält från Exped

Missa inga bra priser på Kupoltält från Exped.
Upp till 30% rabatt
MSR Elixir 1 Tent Footprint Incl Grey

Kupoltält från MSR

Visa produkter inom Kupoltält från MSR.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Billig-sport.se 2023