Sidan innehåller annonslänkar
LP

Armbågsstöd, LP 724

Jämför produkt Armbågsstöd, LP 724 online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Armbågsstöd, LP 724 i kategorin Kroppsvård Hälsa här hos oss.

Produktinformation

LP 724 armbågsstöd är ett värmande armbågsstöd tillverkad i 3,3 mm tjock neopren . LP 724 armbågsstöd ger ett jämnt tryck och hjälper därmed till att skydda mot tennisarmbåge och seninflammation.

Se gärna också

inSPORTline Inverso Ryggsträckare

inSPORTline Inverso är en ryggsträckare med stadig konstruktion som effektivt förebygger och lindrar ryggsmärta. Ryggsträckaren vänder kroppen upp och ner, vilket gör att tyngdkraften lättar, man slappnar av, muskelspänningar lindras, spänningar i lederna löses upp, trycket minskar och blodcirkulationen förbättras.

Arbete i en ensidig ställning, särskilt stillasittande, belastar diskarna mellan kotorna, gör att musklerna spänner sig och försämrar hållningen och blodcirkulationen. Ryggsträckaren, som är känd från sjukgymnastmottagningar, är ett utmärkt hjälpmedel för att behandla och förebygga problem. För att uppnå effekt rekommenderas det att man använder ryggsträckaren dagligen i cirka 10 minuter.

Stålramen på ryggsträckaren inSPORTline Inverso är mycket stabil och säker. Med en maxvikt på 130 kg är den lämplig även för större användare. Även fotstöden kan ställas in så att de passar användarens längd. Ryggstödet har en mycket bekväm 4 cm tjock vaddering som är överdragen med slitstarkt konstläder som är lätt att rengöra. Ryggsträckaren kan fällas ihop, vilket gör den lätt att förvara även i små utrymmen.

Ryggsträckarens effekter:

Förebyggande och behandling av ryggsmärta
Lindring av muskelspänningar
Förbättrar hållningen och underlättar andningen
Hjälper till att förbättra dålig cirkulation
Lindrar spänningar i diskarna
Lindrar spänningar i höftlederna
Lindrar spänningar i inre organ

inSPORTline Inverso ryggsträckare är en prisvärd lösning för daglig behandling och förebyggande av ryggproblem. Beställ en egen från Sportproffsen nu!

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Kroppsvård Hälsa

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Paket

Paket från JTC POWER

Se alla produkter
Idrott och sport

Idrott och sport från Mizuno

Se alla produkter
Platform tennis och paddle tennis

Platform tennis och paddle tennis från Lacoste

Se alla produkter
Motion

Motion från Tunturi

Se alla produkter