Sidan innehåller annonslänkar
OstroVit

100 % Pure Creatine Monohydrate, 500 g, OstroVit

Kontrollera pris

Köp nu

Beställ 100 % Pure Creatine Monohydrate, 500 g, OstroVit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 100 % Pure Creatine Monohydrate, 500 g, OstroVit inom kategorin Kosttillskott.

Produktinformation

Vem behöver Ostrovit KreatinmonohydratKreatin är det idrottstillskott på marknaden idag som det forskats mest om och har visat sig öka den fysiska prestandan vid successiva pass av kortvarig träning... .

Från kunskapsbanken

100

100 (C) var ett skottår som började en onsdag i den julianska kalendern.

Pure

Pure eller puré kan syfta på: Puré – en mycket fint hackad, passerad eller sönderhackad typ av mos eller soppa Pure (album av Hayley Westenra) – ett album av Hayley Westenra Pure (film) – en film från 2002 Pure (företag) –ett brittiskt företag Pure (TV-serie) – en brittisk dramakomedi från 2019

Baggen

Baggen är en sjö i Falu kommun i Dalarna och ingår i Gavleåns huvudavrinningsområde. Sjöns area är 0,023 kvadratkilometer och den är belägen 177 meter över havet.

Kosttillskott

Kosttillskott är livsmedel med syfte att komplettera den vanliga maten och kan innehålla exempelvis vitaminer, mineraler, fetter, proteiner och kolhydrater. Kosttillskott bör endast användas vid bristande intag av särskilda näringsämnen. Kosttillskott är vanligt bland idrottare och tyngdlyftare då behovet av vissa mineraler och protein ökar. Det bör endast innehålla ämnen som finns i kost för att kunna tituleras kosttillskott. När det gäller kosttillskott i form av multivitamintabletter är det inte fastställt huruvida de har någon verkan eller effekt på en välnärd individ som i övrigt äter en balanserad och varierad kost. Vissa studier antyder att de har en svag positivt effekt, andra studier visar att de inte har någon effekt över huvud taget, medan andra studier visar på en skadlig effekt.[källa behövs]På senare tid[när?] har begreppet i folkmun breddats till att även inbegripa mer eller mindre avancerade preparat framställda på syntetiskt väg. Huruvida dessa är kosttillskott eller inte är en tolkningsfråga.